Kurv
Kurv

Hjemmekontor

Line blev den heldige vinder af vores hjemmekontor-makeover. ILVAs stylist har i samarbejde med Line valgt møbler, der passer til hendes personlige stil – og til stilen, som hjemmet i forvejen udstråler. Se med her og lad dig inspirere til dit eget hjemmekontor.

Det er ikke nogen hemmelighed, at hjemmekontoret efterhånden er blevet en fast del af mange menneskers hverdag. Det betyder selvfølgelig, at hjemmearbejdspladsen skal være både indbydende, inspirerende og praktisk på én og samme tid. Indretningen af Lines hjemmekontor blev derfor udført med en lys og let stil. Den lette stil var vigtig for ikke at gøre arbejdspladsen for markant, når den skulle fungere som en del af den i forvejen eksisterende stue.

Hjemme hos Line er hjemmearbejdspladsen en del af familiens stue. Det er altså her, familie og venner samles i hverdagen, og derfor var det vigtigt, at der var tænkt opbevaringsløsninger ind i indretningen af hjemmekontoret. Valget faldt derfor på et skrivebord med indbyggede skuffer, der gør det nemt at rydde op efter sig, når arbejdet er udført. Derudover tilføjede vi også et tæppe under skrivebordet, så hjemmearbejdspladsen blev tydeligt markeret som et ”rum” i stuen.

 

 

 

For at give plads til personlige minder og inspiration fik Lines hjemmekontor desuden både en vægreol, en opslagstavle og kurve, der kan rumme opbevaring og personlige ejendele, der er med til at gøre arbejdsdagen på hjemmekontoret lidt ekstra hyggelig.

Vil du se mere til makeoveren? Så kig forbi ILVAs Instagram, hvor vi har samlet hele processen i et highlight.

Lad dig inspirere til indretningen hjemme hos dig