Kurv
Kurv

ILVA Herning

Adresse
Industrivej Syd 1, Birk
7400 Herning
Åbningstider
Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör - Sön: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör - Sön: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Læs mere her.

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

ILVA i Herning byder dig velkommen til en moderne møbelbutik

Hos ILVA banker vores hjerte for at forene tidens trends med personlig indretning. Derfor har vi et stort udvalg af møbler i mange forskellige stilarter, så der er noget for enhver. Og vi hjælper dig også gerne med at finde de helt rette møbler til dine behov. Så bor du i 7400 Herning eller omegn, kan du komme forbi din lokale ILVA og få kyndig vejledning af vores faguddannede medarbejdere.

Du er også velkommen til at gå på opdagelse på egen hånd blandt vores mange inspirerende udstillinger, som følger tidens trends. Her finder du et stort udvalg af sofaer, tæpper, lamper, senge og meget mere. Så hvis du er ude efter nye møbler i Herning, så er vi et godt sted at starte.

Du finder os i den østlige del af byen, hvor der er nem adgang til vores parkeringsplads fra hovedvejen. Og er du ikke i bil, er det også nemt at komme frem til os med bus og på cykel.

Stort udvalg af lamper, senge, sofaer og meget mere

Vores møbelforretning i Herning er én af mere end 40 butikker fordelt over hele landet, og vi kan derfor kalde os Danmarks største detailhandel indenfor møbler. Derfor kan vi også tilbyde et stort og varieret udvalg til vores kunder.

Vi har gjort vores bedste for at skabe et inspirerende møbelhus, hvor du kan få gode ideer til din egen indretning. Blandt vores udvalg finder du blandt andet:

Hvis vi ikke har det, du leder efter, er du velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere. Så vil de gøre deres bedste for at finde en løsning, uanset om det indebærer at bestille et bestemt møbel hjem til dig, eller finde en alternativ løsning.

Lån en trailer eller få møblerne leveret

Du behøver ikke at stå for det hele selv, så hvis du vil have hjælp til at få dine nyindkøbte møbler fragtet hjem til dig, er der flere muligheder:

  • Lån en trailer: Hvis dine møblerne ikke passer ind på bagsædet af bilen, er du velkommen til at låne en af vores trailere. Du kan både booke i forvejen, eller låne den i bolighuset, hvis du er nået frem til kassen med flere ting i kurven, end du havde regnet med.
  • Få dine møbler leveret: Vi står også gerne for leveringen af dine møbler. Du kan både få dem leveret til kantsten eller med indbæring. Læs mere om levering.

Så slå et smut forbi vores møbelforretning i 7400 Herning, og gå på opdagelse i vores møbelunivers. Vi ser frem til at byde dig velkommen, og derfor dækker vores åbningstider både hverdag og weekend. På den måde har du mulighed for at komme forbi os, når det passer dig.