Kurv
Kurv
Produkter: 0
Produkter:0
Vælg visning:

Ingen produkter matcher dine søgekriterier

Skab en moderne og rolig indretning med en grøn veloursofa

Skal din stue emme af ro og moderne elegance? Så er en grøn veloursofa måske lige noget for dig. For velour er et moderne materialevalg, der allerede har stedfæstet sig som en af nutidens materialeklassikere, mens grøn er en behagelig farve, der giver ro til øjet og sindet.

Måske derfor har netop den grønne veloursofa taget møbelverden med storm, og dens popularitet betyder, at du kan finde den i mange forskellige udgaver – og sandsynligvis også én, der falder i din smag. Alene farven findes i et næsten utal af nuancer; alt fra sofaer i en lys salviegrøn til mørkegrønne veloursofaer, ligesom den findes i mange forskellige modeller; fra 2-personers sofaer i grøn velour, der passer til den lille stue, til rummelige sofaer med chaiselong.

Inspiration til indretning med en veloursofa i grøn

Hos ILVA vil vi gerne inspirere til, hvordan du kan forene tidens trends med en personlig indretning, og netop det kan du finde masser af ideer til i vores inspirationsunivers.

Er det en sofa i grøn velour, der skal spille hovedrollen i din indretning? Så kan du lade dig inspirere af disse indretningstips:

  • Tænk over farvevalget
    Du kan med fordel overveje, hvilke farver du sammensætter din grønne veloursofa med. Vælg for eksempel tre hovedfarver, som skal fylde i din indretning: To farver, der ligger tæt på hinanden i farvecirklen, og én komplementær. Til din grønne veloursofa kunne du for eksempel vælge puder i blå nuancer og krydre med nogle enkelte i rød, som en komplementærfarven til grøn. Lad gerne dit valgte farveskema gå igen i hele rummet for at skabe harmoni og fokus på veloursofaens grønne farve.

  • Skab kontrast gennem dit materialevalg
    En sofa i grøn velour skaber et blødt udtryk i din indretning, og du kan derfor med fordel skabe kontrast med møbler i metal og boligtilbehør i metalliske nuancer – og vælger du for eksempel metalmøbler i en rustrød farve, slår du to fluer med ét smæk, fordi du også inddrager komplementærfarven.

Grøn veloursofa med chaiselong – et moderne og praktisk valg

Hvis din nye sofa skal have plads til både gæster og aftenhygge, hvor du rigtig kan smække benene op, så kan du overveje en grøn veloursofa med chaiselong.

Særligt den mørkegrønne veloursofa med chaiselong er en praktisk kombination af størrelse, farve og materiale. Chaiselongsofaer passer nemlig ind i de fleste stuer og har stadig forholdsvist meget siddeplads; den mørkegrønne farve er praktisk i forhold til pletter; og velour er et slidstærkt materiale, der kan holde til lidt at hvert. Det er derfor et moderne og praktisk valg til både børnefamilier; dig, der elsker gæster; og til alle jer, der ikke kan nyde en god kop kaffe uden at spilde i sofaen.

Er du stadig i tvivl om, hvilken sofa du skal vælge?

Uanset om du er på udkig efter en grøn sofa i velour eller andre møbler til hjemmet, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en snak i et af vores bolighuse. Så gør vi vores bedste for at hjælpe dig på vej.