Kurv
Kurv

Årets 12 favoritter

Vi byder velkommen til 2023 - et nyt år med nye muligheder. Men vi er ikke klar til glemme alt det, 2022 har budt på af tendenser og inspiration til hjemmet. Derfor har vi samlet 12 boligfavoritter fra 2022, som har været elsket af både jer og os - og stadig er det. Se med og lad dig inspirere af årets mest populære favoritter.

Sæsonens tidløse trends

2022 har budt på en masse boligtendenser, som fortsat trender og vi helt klart vil tage med os ind i det nye år. Disse tidløse indretningstrends er alsidige og nemme at fortolke, så du kan indrette hjemmet med sæsonens trends på din helt egen måde.

I år har vi især draget inspiration fra stilretningen Japandi, som kombinerer japanske og skandinaviske designtraditioner. Her fokuserer vi på indretning med rene linjer, neutrale nuancer og naturens materialer, der understreger ro og jordbundethed. Denne boligtendens kommer til udtryk i både håndværk, materialevalg og farvepaletten for møbler og boligtilbehør i 2022. Vi ser stof med teksturer, som plys og bouclé, farverne offwhite og andre afdæmpede nuancer, samt brug af naturens materialer, som træ og natursten.

Se årets 12 boligfavoritter herunder.

Årets 12 favoritter

Mere til din indretning