Kurv
Kurv

Boligtrend: Praktiske sideborde

Sideborde er en praktisk tilføjelse til indretningen og kan bruges flere steder i hjemmet som dekoration eller ekstra opbevaring.
Få inspiration her til, hvordan du bruger sideborde i indretningen og se sæsonens mest trendy og praktiske sideborde.

brug sideborde på flere måder

Sideborde kan bruges flere steder i hjemmet, og kan opfylde forskellige behov. Placerer du et ved siden af sofaen, har du et sted til kaffekoppen, fjernbetjeningen og måske en bordlampe, der kan give lidt ekstra lys om aftenen.
Et sidebord kan pynte i et hjørne som opsats til din yndlingsplante eller -vase. Du kan også bruge det som sengebord ved siden af sengen eller til nøglerne i entréen.
Et rullebord fungerer også perfekt som barbord eller til kogebøger, olier og krydderurter i køkkenet.

Sideborde i træ

forny indretningen med et sidebord

Fordelen ved et sidebord er, at det ikke fylder meget og er en nem lille tilføjelse til indretningen. Det er også nemt at flytte rundt med og placere forskellige steder i hjemmet, hvis du får lyst til, at der skal ske noget nyt, eller hvis dine behov ændrer sig.
Sideborde kommer i mange forskellige former, farver, og stilarter. Det sidebord, du vælger, kan gøre rigtig meget for udtrykket i hjemmet, alt efter om det er et klassisk, rundt træbord eller et trendy sidebord med kunstneriske former.

Sideborde i sten og metal

Puf som ALternativt sidebord

Er pladsen trang i stuen, kan du med fordel vælge en lille puf ved siden af sofaen, der både kan bruges som sidebord, fodskammel eller som ekstra siddeplads, når du har gæster.
Puffer fås i mange former og størrelser og kan sagtens bruges til at lægge fjernbetjeningen på eller stille et glas, hvis du sætter en lille bakke eller noget med en hård overflade under.

Puffer