Stilfulde havemøbler i eksklusive og slidstærke materialer. Nyd sommeren i et smukt og funktionelt kvalitetsmøbel til en attraktiv pris. Se vores brede udvalg af havemøbler herunder.ILVAs nyhedsbreve oser af tilbud og inspiration til haven!

Havemøbler

Stilfulde havemøbler til altanen og terrassen

ILVA har et stort udvalg af stilfulde havemøbler til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment omfatter blandt andet haveborde, havestole, liggestole, havebænke, krukker og hynder. Uanset om du leder efter møbler til altanen, haven, terrassen, sommerhuset eller kolonihavehuset, og uanset om dit foretrukne materiale er træ, metal, plastik, beton eller flet, kan du derfor finde møbler, der falder i din smag. Klik på kategorierne herover for at se vores sortiment.

Med havemøbler fra ILVA kan du skabe et nyt og moderne look i haven, uden at det behøver koste dig en formue. Er du indehaver af en rigtig storbylejlighed med en tilhørende lille altan, kan enkle og små altanmøbler være vejen frem. I vores sortiment finder du eksempelvis et bredt udvalg af små, stabelbare og sammenklappelige havestole.

Er det terrassen, sommerhuset eller måske kolonihaven, der trænger til nye havemøbler, kan vi tilbyde et stort havebord med plads til fire, seks eller otte personer. Dermed er der god plads til hele familien eller til hyggelige sammenkomster med vennerne. Har du en udestue eller en aflukket terrasse, kan du med fordel købe vores loungemøbler – sæt dig godt til rette med en god bog eller et godt glas vin, mens du nyder et afslappet afbræk fra den travle hverdag.

Har du en sydvendt terrasse eller en have med masser af solskin, bliver du glad for en god, stor parasol, så hele familien kan sidde i skyggen på de varmeste dage. Uanset hvordan du bor, og hvordan din have ser ud, er der ingen tvivl om, at vores havemøbler kan opfylde de udendørsbehov, du har på lange og lune såvel som kolde og våde sommerdage.

Havemøbler i FSC-certificeret træ

Alle vores træhavemøbler er fremstillet af FSC-certificeret træ. FSC-mærket er en mærkningsordning for træ fra skove, der drives bæredygtigt. Det vil sige, at der tages hensyn til dyre- og plantelivet, og at det oprindelige folks rettigheder og traditionelle brug af skoven respekteres. FSC-mærkningen tager ligeledes højde for lokalbefolkningen, idet der ansættes lokale arbejdere til træfældningen, og idet indtægten fra skovene støtter lokalsamfundet. FSC-mærket er med andre ord din garanti for, at du kan købe træmøbler med god samvittighed.

Men det kræver naturligvis mere end blot god samvittighed at købe havemøbler – der skal også være råderum i budgettet. Vi har et stort udvalg af attraktive havemøbelsæt til dig, der skal starte helt fra bunden. Her får du flere møbler til én samlet, god pris. Du kan naturligvis også købe havemøblerne enkeltvist, hvis du blot mangler en enkelt del eller to. Hos ILVA tilbyder vi alle kunder prismatch – det er din garanti for, at du køber møblerne til den billigste pris.

Køb havemøbler på tilbud hos ILVA

Vores ugentlige tilbudsavis er fyldt med gode tilbud og attraktive rabatter, og du kan naturligvis få de samme gode tilbud, uanset om du handler online eller i varehuset. Se alle havemøbler på tilbud netop nu, og gør en god handel. Som kunde hos ILVA får du leveringsgaranti samt retur- og fortrydelsesret, uanset om du handler på vores webshop, eller du handler i et af vores mange varehuse. Vi ønske dig tillykke med dine nye, billige havemøbler!

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer samt Every Day Low Price