HavemøblerILVAs nyhedsbreve oser af tilbud og inspiration til haven!

Havemøbler

Stilfulde og moderne havemøbler

I takt med at sommeren rykker nærmere bliver det tid til at kigge på udendørsarealerne. Trænger altanen, terrassen eller haven til at blive frisket lidt op? Er det denne sommer, hvor du endelig skal holde de hyggelige grillaftener, som du så længe har talt om? Nye havemøbler kan være med til at skabe et helt nyt og anderledes look uden at koste en formue, og så er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at invitere venner og familie til middag. Er du indehaver af en rigtig storbyslejlighed med en tilhørende meget lille altan, så kan små og enkle altanmøbler være vejen frem. Måske endda nogle havestole og haveborde, der kan klappes sammen, når de ikke længere er i brug. Er det terrassen, haven, sommerhuset eller måske kolonihaven, der trænger til nye havemøbler, så kan du udvide med et større bord med plads til fire eller seks personer. Dermed er der god plads til hele familien eller til hyggelige sammenkomster med vennerne. Har du en udestue eller en aflukket terrasse, så kan du indrette med loungemøbler, der bærer mere præg af stuemøbler og liggestue, hvor du kan smide dig med en god bog eller med et glas vin, når du trænger til at afstresse fra den travle hverdag. Er du så heldig, at have solen bagende ned på din terrasse eller direkte ned i haven, så er det en god ide at investere i en god parasol, så hele familien kan sidde i skyggen på de varmeste dage. Uanset hvordan du bor og hvilke behov, der er i netop din have, så er der ingen tvivl om, at lækre havemøbler inviterer til at opholde sig udendørs på de lange og lune sommerdage.


Lækre havemøbler til lave priser hos ILVA

Selvom vi gerne vil gøre noget ekstra ud af indretningen på altanen eller i haven, når sommeren nærmer sig, så er det de færreste, der har luft i budgettet til at forny det hele. Derfor kan nye havemøbler skabe fornyelse uden at vælte budgettet. Hos ILVA finder du et stort sortiment af havemøbler og alt, hvad du ellers har brug for til haven og sommerhuset. Vi har et stort udvalg af havemøbelsæt til dig, der skal starte helt fra bunden. Trænger du blot et en enkel stol eller et bord, så har vi også et spændende udvalg i unikke designs, der let kan kombineres med dine eksisterende møbler. Mangler du blot lidt fornyelse i form af accessories, så tag til kig på vores brede sortiment af puder og plaider, der er inspireret af de nordiske trends indenfor boligindretning. Hos ILVA har vi altid prisgaranti på kvaliteten, hvilket er din sikkerhed for en god handel til den bedste pris. Her finder du altid et stort udvalg af møbler og tilbehør til hele boligen. Vi lægger vægt på kvaliteten, hvilket betyder at du altid gør en god investering, når du handler hos os. Lad dig derfor blot inspirere af vores store udvalg af havemøbler. Uanset om du er til møbler i plastik, metal eller træ, så kan du være sikker på at finde noget, der falder i din smag.


ILVA er FSC godkendt og det sikrer dig, at de havemøbler du køber, er produceret på lovlig vis. FSC-mærket er en mærkningsordning for træ fra skove, der drives bæredygtigt og er en garanti for træ, som du kan købe med god samvittighed. Princippet bag FSC er at fælde træer uden at skoven lider overlast samtidig med, at mærkningen sikrer dyre- og plantelivet, ligesom det sikrer det oprindelige folks rettigheder og traditionelle brug af skovene. FSC-mærkningen tager ligeledes højde for lokalbefolkningen, således at der ansættes lokale arbejdere og indtægten fra skovene støtter lokalsamfundet. Læs mere under Social Ansvarlighed

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer samt Every Day Low Price