Kurv
Kurv

Forlæng sommerdagene med havebelysning

Sommeren er ankommet, hvilket betyder, at mere og mere af vores tid bliver brugt udenfor. Selvom vi er kommet til den tid på året, hvor solen og dens lys besøger os i flere af timerne på døgnet, er der intet der sætter stemningen som lidt hyggelig udendørs havebelysning. Hyggelig udendørs belysning giver nemlig en skøn stemning og byder ind til at bruge flere af timerne i det fri.

Praktiske solcellelamper

Når du vælger at lyse dit uderum op og pynte det med solcellebelysning, skal du ikke tænke på at skulle føre strøm udenfor eller skifte batterierne. Solcellelamper bruger nemlig solen som energikilde, hvorfor du altid vil have lys i dine lamper om aftenen, så længe solens stråler har vist sig i løbet af dagen. Solcellelamper er også nemme at tage med sig rundt, da du ikke skal tænke på faren ved de levende lys. Solcellelamper fås i mange afskygninger, og du kan derfor nemt finde en, som passer perfekt til dit uderum og dine behov.

Dekorative lanterner

Dekorative lanterner hitter stort i sommeren 2023. Der findes mange forskellige lanterner, som giver hvert deres udtryk til dit uderum. Store lanterner i flet tilføjer ekstra detalje og giver også lidt til den hyggelige stemning, mens en mindre og enklere lanterne i glas giver et mere eksklusivt udtryk, og er en mere diskret tilføjelse til uderummet. De levende lys i lanternerne tilføjer også ekstra hyggestemning på de lune sommeraftner.

Hygge om åben ild

Med en udendørs pejs eller et bålfad, skruer du lige lidt ekstra op for udendørshyggen. Der er ikke noget som varmen og den knitrende lyd fra de dansende flammer, når du sidder og nyder sommeraftenen. Med åben ild i uderummet, får du også rig mulighed for riste skumfiduser eller snobrød med dine kære og skabe hyggelige stunder.

Forlæng dine sommerdage her