Kurv
Kurv

Alma Loungeskammel

Skammel i naturfarvet polyrattan og stel i aluminium inkl. hynder i beige polyester.
1.399,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Alma

Hvil benene mens du nyder solen

Alma-haveserien indbyder øjeblikkeligt til sommerhygge og afslapning. En dejlig lænestol er havens oplagte sted, når du vil slænge dig i solen. Når du indretter dig med en god lænestol, er det et must at have en skammel, hvor du kan hvile benene i en behagelig position.

Nyd afslapning i en behagelig position i solen

Hvis du har et hjørne i haven, der kalder på dig, når solen viser sig, og varmegraderne stiger, er det oplagt at indrette hjørnet med de indbydende Alma-loungemøbler. Brug Alma-hvilestolen i kombination med den praktiske fodskammel. Sammen skaber sættet de perfekte rammer for skøn sommerafslapning. Med et magasin, en god bog eller bare dine egne, rolige tanker, kan en hel eftermiddag hurtigt gå med benene oppe og solen stående højt på himlen.

Indret dit favoritspot i haven med Alma-loungestolen og Alma-skamlen sammen med et mindre bord, hvor du kan have din sommerforfriskning stående. Her kan du læne dig tilbage og smide benene op, eller skamlen kan fungere fint som en ekstra lille siddeplads i solen.

Alma-skamlen er formet i polyrattan, der for alvor har indtaget de danske haver og terrasser i stor stil. Polyrattan er et enormt robust plastikmateriale, der holder til rigtig meget - selv skiftende vejr og høje temperaturudsving. Derudover kræver polyrattan minimal pleje og vedligeholdelse, og du kan nemt friske det op med en simpel rengøring.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungestole
 • Højde
  45 cm
 • Længde
  60 cm
 • Vægt
  9 kg
 • Bredde/Dybde
  40 cm
 • Hynder
  Hynder i beige polyester
 • Stel
  Stel i aluminium
 • Materiale
  Natur halvrund polyrattan
 • Varenummer
  1050295

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...