Kurv
Kurv

3 uundværlige ting til ungdomsværelset!

Det kan være en udfordring at indrette ungdomsværelset, da det skal kunne rumme mange forskellige funktioner. Men det kan sagtens lade sig gøre at indrette det flot og personligt og på en stilfuld måde. 

 

Puder og tæpper
En masse puder og tæpper i et hjørne af sengen, er med til at skabe en rigtig hygge-stemning på værelset. Fyld sovesofaen med puder og en plaid, eller indret et blødt hjørne på gulvet, hvor man kan sidde behageligt og læse en god bog. Som prikken over i'et kan du nemt style undgomdsværelset med et fedt gulvtæppe.  

Få mere ud af pladsen 
Smarte og funktionelle møbler er et absolut must have, når det kommer til indretningen af ungdomsværelset. Her er det vigtigt, at der er plads til alle vennerne. En sovesofa er derfor en rigtig god løsning, da den har flere funktioner. Indret gerne med plads til opbevaring af sengetøj. 

Små tricks med stor effekt
Pynt væggene med en smart opslagstavle, som kan fungere som et moodboard til huskesedler, billeder og diverse. Eller skab en dekorativ billedvæg, med personlige billeder, fede plakater og skilte, hvilket er en nem måde at gøre ungdomsværelset mere personligt.