Kurv
Kurv

Sådan matcher børneværelset resten af indretningen

Børns behov skifter i takt med at de udvikler sig og bliver ældre, men det behøver indretningen af børneværelset nødvendigvis ikke. Med de rette møbler er det nemlig nemt at få børneværelset til at matche resten af indretningen, som både vil være en fryd for øjet og indbyde til leg.

Med plads til fantasi og leg  

Børneværelset er barnets univers, og det skal være et sted, hvor barnet finder stor glæde ved at være. Der skal være plads til leg, fantasi, udforskning og sidst, men ikke mindst - så skal børneværelset være hyggeligt at opholde sig i. Dog kan det være udfordrende, at få børnenes behov til at matche resten af indretningen i hjemmet.

Skab en rød tråd

Generelt ses der en tendens til, at børneværelserne i højere grad skal følge den røde tråd i hele hjemmets indretning. Med eksklusive møbler og interiør fra FLEXA, behøver du ikke at gå på kompromis, når det kommer til indretningen af børneværelset. Møbelserien er skandinavisk designtradition, der netop appellerer til både børn og voksne i kvalitet, funktioner og farver og som bringer skandinavisk design helt ind i børneværelset. Kollektionen er skabt med sans for alle detaljer og altid med udgangspunkt i viden omkring børn og deres behov.