Kurv
Kurv

Boligtrend Indret med pastelfarver

I 2022 kaster vi atter vores kærlighed på de sarte pastelfarver, der i den grad minder os om lysere tider, og skaber en skøn og positiv stemning i hjemmet. Se her hvordan du kan indrette med denne farverige trend og lad dig inspirere af de fineste pasteller.

Sarte farver i fint samspil

Pasteller er sarte og afdæmpede, hvilket gør dem alsidige og nemme at sammensætte på kryds og tværs med hinanden. Du skal derfor ikke være bange for at kombinere bruge flere forskellige pastelfarver sammen. Pastelfarvernes lette udtryk gør dem også oplagt som et diskret farvestrejf i en ellers nordisk og neutral indretning. Og hvem har ikke brug for lidt ekstra kulør på hverdagen?

Pænt og pastelfarvet pynt

Den nemmeste måde at implementere pastelfarver i indretningen er med dekorativt boligtilbehør i de fine farver. Denne sæson kan du finde et utal af fine vaser, lysestager, puder, plaider og meget mere, som på ingen tid kan skabe liv og lys i indretningen. Som prikken over i'et, kan du også finde en buket blomster i de fine forårsfarver, eller stearinlys i forskellige eller samme nuancer som dine lysestager i pastelfarver.

Gå all-in på pastelfarver

Hvis du er vild med pastel-trenden, kan du vælge at gå all-in med møbler eller mere iøjefaldende boligtilbehør, som lamper eller tæpper, i de fine farver. Det gode ved de sarte pasteller er, at de kan bruges på mange måder i indretningen, uden at de larmer og bliver overdøvende. Der er altså mulighed for at lege med farverne og lade fantasien få frit spil.

Shop pasteller til boligen

Gør boligen forårsklar