Kurv
Kurv

Farverig 50'er-stil i indretningen

Indret dit hjem i kunstnerisk 50'er-stil

Med finurlige og sjove detaljer kan du skabe et hjem med masser af liv og farver. 50'er-stilen er for alvor blevet en del af mange danskeres hjem og indretning, og der er ingen tvivl om, at denne stil giver en masse muligheder for personlige præg og spræl.
Med dette blogindlæg kan du se et udpluk af boligtilbehør, som får 50'er-stilen frem i hjemmet, samt hvordan du kan sammensætte disse produkter. Mix gerne forskellige mønstre og farvetoner - 50'er-stilen er nemlig kendetegnet ved leg, masser af farver og kreativitet.

Få 50'er-fornemmelser i dit hjem

Vi har samlet et udpluk af boligtilbehør og produkter, som er med til at give dit hjem en følelse af sjov, leg og masser af 50'er-stil.
Mønstre som striber, prikker og forskellige motiver er kendetegnet ved denne kollektionen, og farverne bevæger sig især i de varme og intense farver. Intet er rigtigt eller forkert med sammensætningen af farver og mønstre med 50'er stil, og du kan derfor finde dit indre legebarn frem og give den gas med de mange kombinationer af mønstre og farver. 

Produkter, du måske vil synes om

Få mere inspiration til indretning i dit hjem