Kurv
Kurv

Farverige favoritter

Farver giver et ekstra pift, og der er masser af muligheder for at lege med indretningen på en ny måde. Sæt flere farver sammen eller skab harmoni og en rød tråd i din indretning med tone-i-tone-trenden. Vi giver dig inspiration til at sætte kulør på hverdagen med disse farverige favoritter!

De gule toner 

Man bliver i godt humør med fine gule farver i hjemmet. Indret din stue med en smuk gul sofa eller lad farven spille en mindre rolle, men stadig bidrage til varmen og hyggen i rummet. 

De grønne toner

Med grønne toner får du nemt tilført en følelse af natur, som skaber en ro i din indretning. Med større møbler i en flot mosgrøn, bliver der skab noget kant uden at tage al opmærksomheden. Indret med andre farver sammen med den grønne, og lad dit hjem og din indretning få mere liv. 

De blå toner 

Når du indretter dit hjem med blå toner, får du automatisk skabt en harmonisk og afslappet stemning. Her vil både din familie og gæster nyde at være, hvor I sammen kan hygge og nyde den gode stemning, om det er i sofaen eller ved spisebordet. Tilføj blå i forskellige toner, så din indretning får et endnu større samspil. 

De røde toner 

Få skabt varme i dit hjem med de røde toner. Der kommer et ekstra spil og liv, når du tilføjer smukke røde toner i din indretning. Om det er de større møbler, der er røde, eller om det er dit boligtilbehør, vil der med sikkerhed blive skabt en varm og dejlig stemning i rummet. Lad de nærmeste hygge sig i de smukke omgivelser. 

Røde toner

De smukke røde toner har en kraft og varme, der kan skabe skøn hyggestemning i ethvert hjem.

Find mere inspiration