Kurv
Kurv

Forlæng sommerfølelsen - tag haven indenfor

Er du heller ikke klar til at sige farvel til sommeren? Forlæng sommerfølelsen og tag dine havemøbler med ind. Har du haft nogle gode stunder i dine loungemøbler, så tag dem med ind i din stue og få endnu flere gode stunder. Du kan nemt med lidt ekstra puder og plaider få det til at se lækkert ud og få det til at passe ind.  

Efteråret er på vej med alt, hvad den årstid indebærer. De glade og solrige dage og de lune sommeraftener er taget videre for at give plads til nye tider. Men hvorfor kan nogle møbler ikke bruges hele året rundt? Med lidt fantasi kan du forvandle dine havemøbler til helårsmøbler.

Byd sommeren indenfor 

Du kan invitere dine hyggelige sommerstunder til at komme indenfor i dit hjem. Brug dit smukke havebord som spisebord med plads til mange mennesker, eller brug det til samling af de nærmeste. Tag dine havestole med ind, giv dem et hjemligt pift med en lækker pude eller lammeskind til de kølige efterårsdage.

Tag din havestol ind i din entré eller ind på værelset. Brug den som en ekstra stol til, når du får flere gæster. Eller brug dem som dine spisebordsstole. Brug din bænk indenfor, sæt den som forlængelse af din seng. Sæt den i din entré, hvor du kan binde dine sko. Din bænk kan også nemt bruges som en ekstra siddeplads, stil den ved dit vindue, hvor du kan sidde og kigge ud.

Skab en hyggekrog med de flotte loungemøbler i naturmaterialer. Tilføj lidt ekstra hygge med nogle puder i lækre farver, en dejlig varm plaid og hyggeligt lys. Lyt til regnen udenfor, mens du sidder godt og hyggeligt indenfor med den dejlige sommerstemning.