Glæd dig til sæsonens nyheder

12. feb 2020

Vi vinker farvel til vinteren og tager varmt imod en ny sæson. En sæson, der ikke blot byder på forår, varmere temperaturer og lysere dage, men også masser af skønne nyheder til boligen. Vi har samlet nogle af den nye sæsons trends, som du kan blive inspireret af og bruge til din egen boligindretning.

Inviter farverne ind:

Vi er vilde med farver til denne sæson. Farver er den perfekte mulighed for at give din indretning nyt liv og et frisk pust. Denne sæsons farver vil i høj grad være præget af de populære gule, røde, blå og grå toner, som vi har set meget til det seneste år. 'Leg med farver' er en af sæsonens trends, som betyder, at vi ikke er bange for farver, og gerne mixer og matcher dem alle de steder, hvor det giver mening og ser super lækkert ud.

Når der er knald på farverne, er de grålige toner super gode at indrette med, da de passer sammen med alle farver. De grålige toner har et beroligende og sofistikeret udtryk over sig, som virker afdæmpende på de mere fremtrædende farver. Dette er med til at sikre et indbydende og balanceret udtryk i din bolig. Da hovedfarverne gul, rød og blå har brede toner fra det helt lyse til de dybere og mørkere toner, er der rig mulighed for at eksperimentere og bruge de forskellige nuancer i din indretning.

Organisk formsprog og bløde kurver:


Denne sæson er præget af det organiske formsprog, og vi vil derfor se møbler og boligtilbehør med runde former og bløde kurver. Det organiske formsprog giver sæsonens indretning et feminint look og giver samtidig mulighed for at være kreativ ved at mikse de forskellige designs.

Tyngde, der giver indretningen et internationalt præg:

I denne sæson er det uundgåeligt ikke at møde designs med tyngde. Sofaer, borde og boligtilbehør, der står solidt plantet på gulvet er en populær trend, der forsætter ind i den nye sæson. Det tungere design giver indretningen et mere internationalt og luksuriøst look og er samtidig med til at give sofaerne et blødere flyder-komfort udtryk, der opvejer et ellers lidt bastant look.

Søjler og buer, der bringer art deco tilbage:

Art deco er en stilretning, hvor der ikke spares på indretningen, tilbehøret eller farverne. Denne stilretning i form af søjler og buer bliver brugt som inspiration til denne sæson. Især boligtilbehør som lamper, glas og vaser, der for eksempel har en overflade af riller i glasset gør sig rigtigt godt i art deco stilen og bidrager med et elegant og luksuriøst præg til boligindretningen.

Det uundgåelige skandinaviske look:

Når det kommer til det mere afdæmpede look og farver i denne sæson, vil vi se mere sarte og lyse grå, beige og naturfarver. Dette kommer især til udtryk i naturmateriale i form af diverse træmøbler, som går hånd i hånd med det skandinaviske look. De naturlige nuancer hjælper med at bløde hjemmet op og giver det et varmt og elegant udtryk. Her bliver der skabt en smuk balance med de sarte og lyse udgaver af sæsonens farver gul, blå og rød.

En ny sæson og boligfornyelse står for døren

Nyheder til stuen

Nyheder til spisestuen

Nyheder til soveværelset