Kurv
Kurv

Glæd dig til sæsonens nyheder

Vi vinker farvel til vinteren og tager varmt imod en ny sæson. En sæson, der ikke blot byder på forår, varmere temperaturer og lysere dage, men også masser af skønne nyheder til boligen. Vi har samlet nogle af den nye sæsons trends, som du kan blive inspireret af og bruge til din egen boligindretning.

Retro materialer:

Velour og fløjl er nogle af de materialer, der har fyldt mere de seneste år, og det gør sig stadig gældende i ILVAs nye kollektion. Disse materialer passer perfekt til designæstetikken fra 1950’erne. Derudover vil marmor og fransk flet fylde lidt mere i blandt nyhederne.

Røgfarvede detaljer:

De mørke træsorter er i stor stil associeret med 50’ernes interiør. Den mørke farve på træet er med til at give møblerne et strejf af luksus. Den mørke glød i træet fungerer utroligt godt med messing, de mørkere og dybere toner samt med beige og sand, som ligger i samme brune skala af jordtoner.

Det mørke træ passer også godt ind i en mere minimalistisk og nordisk indretning, hvor et enkelt mørkt møbel kan bidrage med varme og kontrast til indretningen. Man skal altså ikke være bange for at kombinere det lyse med det mørke træ.

Jordfarver:

Vores skandinaviske hjem er ofte lyse, stilfulde og minimalistiske i deres udtryk. Dette udtryk vil nu få flere strejf af mørke toner. Forårets helt store tendens er designs i naturens smukke jordtoner, alt fra de helt lyse beige toner til helt mørkebrune toner, hvilket nyhederne til foråret bærer tydeligt præg af. 

Omsluttende designs:

Siden 1950’erne er både vores huse, men også rummene generelt blevet væsentligt større. Vi har i mange år set en klar tendens mod større sofaopstillinger, som kunne rumme hele familien. Men 50’erne var præget af små fine sofaer med runde kurver. Her var ofte tale om et omfavnende møbel med masser af karakter og smukke farver. De organiske former har domineret trendbilledet i flere sæsoner nu, men trenden er kun blevet yderligere forstærket den aktuelle verdenssituation. Manglen på menneskelig kontakt og berøring har resulteret i et endnu større behov for møbler som nærmest har en omfavnende effekt. 

 

En ny sæson og boligfornyelse står for døren