Kurv
Kurv

Indret med: SIMPLY-serien

SIMPLY-serien er en serie af reoler, som nemt kan bruges i mange rum og til mange formål. Om end du ønsker at vise dine ting frem på en sirlig måde, bruge den til opbevaring i stuen, i værkstedet eller noget helt andet, så passer SIMPLY til det hele.

Læs blogindlægget og se hvordan SIMPLY kan bruges i forskellige rum og til forskellige formål. Bliv inspireret til opbevaring i dit hjem og find det perfekte møbel i SIMPLY-serien til dit hjem.

Produkter i SIMPLY-serien

Brug SIMPLY som du vil

Der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge SIMPLY-serien på. SIMPLY fås i mange størrelser og med mange inddelinger, som giver dig mulighed for at lege med forskellige sammensætninger af reolerne eller blot lade dem hænge enkeltvis.

SIMPLY fås i sortlakeret metal, hvid, navy og okker. Derfor kan du sagtens udsmykke dit hjem med SIMPLY, så det passer perfekt til din stil. Reolerne fås også i et væld af størrelser, lige fra en højde på 120 cm til 60 cm samt en bredde fra 35 cm til 80 cm. 

 Der er derfor ingen begrænsninger for, hvad eller hvordan du kan integrere SIMPLY i din indretning - om end det er på børneværelset til børnenes legetøj, i køkkenet til dine glas eller på badeværelset til tandbørster og andet badeværelsestilbehør, det er helt op til dig. 

Få mere inspiration til indretning af dit hjem her