Kurv
Kurv

Sådan skaber du et hyggeligt kontor

Reklame | Af: Sofie Andresen @sofie_andresen

Intentionen med vores kontor var, at det skulle være mere, end hvad jeg tænker et kontor har at byde på - det skulle ikke være sterilt men derimod invitere til kreativitet og have en inspirerende, hyggelig og personlig atmosfære.
Vi har inddraget halvdelen af et børneværelse, så det skulle samtidig indbyde til leg, kreativitet hos børn og kunne rumme “kom med mor på kontoret-hygge”.

Brug farver

Naturmaterialer skaber ro og passer til alle farver. Overvej derfor at vælge et skrivebord i træ, da du derved har en “base”, og kan lege med farverne omkring. Ved at male væggen og lave en hjemmelavet opslagstavle med mønstret tapet eller servietter, får du et fængende og personligt rum. 

Indret med nips

For at gøre kontoret hyggeligt og indbydende, kan du bruge nips/brugskunst, som man gør i stuen og andre rum, for at skabe en nysgerrighed og lysten til at undersøge rummet nærmere. Der skal selvfølgelig være bordplads til at arbejde, hvorfor man kan vælge en lang hylde samt knagerække, der kan benyttes til til at gøre rummet mere stemningsfyldt, samt bruges til opbevaring, da man ofte kan mangle plads til papirer og andre kontorartikler.

Brug krukker og kander til krea-artikler såsom pensler, linealer, blyanter mm. Har du ruller gavepapir eller tapet kan det også pynte fint på skrivebordet. Derudover skaber blomster altid glæde og hygge, så stil evt. en vase med friske eller tørrede blomster.

En lille bænk med puder er med til at skabe hygge, da man igen inviterer til samvær og evt. leg for børn.
Belysningen er vigtig på et kontor, så der er god lys til at kunne arbejde, men bordlampen må samtidig også gerne være pæn at kigge på og passe til rummet. Vi har valgt en loftlampe, der giver god lys, og en bordlampe der giver hyggebelysning.

Få looket til dit kontor

Er du klar til at indrette dit hjemmekontor?