Kurv
Kurv

Sæsonens 10 designfavoritter

Hos ILVA holder vi af de klassiske, de trendy og de tidløse møbeldesigns. Møbler, der er designet med omtanke og fokus på alt lige fra materialer, æstetik, komfort og i den grad også funktionalitet. Møbler som klæder ethvert hjem, og som man kan have glæde af i mange år.

Her har vi udvalgt et par af disse tidløse og klassiske møbeldesigns. Gå på opdagelse i 10 af sæsonens største designfavoritter lige her.

 

Norstrom modulsofa

Denne sofa passer til alle slags hjem i alle størrelser. Det er nemlig en modulsofa, og det betyder, at du kan sammensætte modulerne og bygge din sofa, lige som du vil have den. Du kan også vælge mellem flere farver og stof- eller læderbetræk, så kun fantasien sætter grænser. Ligeledes kan du ændre på opstillingen, hvis dine sofabehov ændrer sig med tiden.

På grund af sin alsidighed og enkle, tidløse design er Norstrom en designfavorit. Se alle mulighederne i dit nærmeste bolighus eller find et udvalg af Norstrom sofaer og moduler her.

Shop Norstrom sofaer og moduler

Sakura spisebord

Hvis du leder efter et spisebord i et enkelt design, som passer til enhver indretning, så er Sakura en passende kandidat. Både ben og bordplade er lavet i enkle, brede planker af massivt FSC®-certificeret træ, som giver spisebordet et eksklusivt udtryk, hvor materialet får lov at tale for sig selv. Sakura kan fås i fem forskellige længder i enten mørk- eller hvidolieret træ.

Shop Sakura spiseborde

Vilja pendel

En pendellampe med bløde, afrundede former, der er helt let og enkel i udtrykket. Det kan man aldrig gå galt i byen - eller indretningen - med. Vilja kan fås i tre farver, og kan pynte over spisebordet både alene eller i par.

Shop Vilja pendel

Doppler skobænk

Godt design er gerne både funktionelt og dekorativt. Sådan er Doppler skobænken, som du kan have i entréen eller soveværelset og både få både siddeplads og skoopbevaring i ét og samme møbel. I Doppler-serien finder du også skosskabe, kommoder og mange flere typer opbevaringsløsninger til hele hjemmet, så du kan skabe en rød tråd i indretningen.

Shop Doppler éntreopbevaring

Bastia lænestol

Du kender måske Bastia i fransk flet. Men i denne sæson har vi introduceret lænestolen i nye klæder. Her er sædet flettet af papirsnor, som har været et udbredt håndværk i dansk design siden 1940’erne. Det flettede papirsnorssæde giver stolen et naturligt æstetisk og håndlavet udtryk, og kombineret med stellet i massivt egetræ, får du et møbel, der er helt klassisk og tidløst i sit design.

Shop Bastia lænestole

Wida puf

En puf er praktisk at have som fodskammel eller ekstra siddeplads i stuen i det lille hjem. Og så gør det ikke noget, hvis den også er dekorativ. Det er Wida puffen, som er betrukket med det strukturerede boucléstof, der giver lidt ekstra til indretningen i stuen.

Shop Wida puffer

Glam spisebordsstol

 Boucléstof hitter i denne sæson, og derfor er Glam spisebordsstolen også én af sæsonens designfavoritter. Stolen har et sæde betrukket med det teksturerede stof og enkle ben i sortlakeret metal. Desuden har Glam et afrundet ryglæn, du kan læne dig godt tilbage i og nyde tiden omkring spisebordet.

Shop Glam spisebordsstol

Amigo bænk

Amigo er én af vores velkendte klassikere i sortimentet. Bænken kan du både placere i stuen, soveværelset, entréen eller noget helt fjerde. Sædet er lavet i dekorativt papirflet og stellet i massivt træ, og bænken fås i flere forskellige farver og længder - du kan endda få dem i børnestørrelse til at pynte på børneværelset.

Shop Amigo bænke

Petri sofa

Petri er en kompakt sofa, der er velegnet til de små hjem. Den syner let og luftig i rummet med sine slanke træben og afrundede former, og det grovvævede betræk i boucléstof understreger det eksklusive udtryk på sofaen. Det er et design, der holder i mange, mange år. Du kan både få Petri til 2,5 eller 3 personer og fås der også en lille praktisk puf, som matcher sofaen, der kan flyttes rundt efter behov.

Shop Petri sofa

Salo sofabord

Dette lille, runde sofabord skiller sig ud med sin iøjnefaldende sokkel af trælameller, der giver et anderledes look i stuen, trods sit ellers enkle design. Du kan også få Salo som spisebord, hvis du ønsker at indrette med de dekorative trælameller i spisestuen.

Shop Salo borde

Mere inspiration