Kurv
Kurv

Hjemme hos
Bolette og Jaffer

Se deres ILVA-favoritter og få
inspiration til dit drømmehjem

Bolette og Jaffer har du måske før set på skærmen, i TV2-programmet Bachelor.
Til dagligt lader de os følge med i hverdagen på Instagram og få et kig indenfor i deres hjem, de sammen har indrettet.

Og deres drømmehjem har de indrettet med en masse af deres boligfavoritter fra ILVA, til både entréen, stuen, spisestuen, soveværelset og terrassen, og har på den måde skabt en god, rød tråd hele vejen igennem.

I blogindlægget her kan du se, hvordan de har indrettet alle rummene derhjemme med deres ILVA-favoritter og deres helt eget drømmehjem, der emmer af hygge og personlighed.

Stuen

I stuen har Bolette og Jaffer fået skabt nogle hyggelige rammer med Siena sofaen i centrum, som passer perfekt i hjørnet, under vinduet.
De har holdt indretningen i lyse toner med få mørke kontraster - og i naturlige toner, som beige, brun og off white - for at få et rum med ro og plads til afslapning.

Med de ekstra rygpuder, der passer til Siena sofaen. Sammen med pyntepuderne bliver sofaen et ekstra blødt sted at ligge.
For at fuldende indretningen, har de pyntet med levende lys, planter og friske blomster til at sætte stemningen.

Shop stuen

Spisestuen

I Bolette og Jaffers spisestue er der plads til at nyde måltider med familie og venner. Det store Richmond spisebord med sildebensmønster giver plads til mindst 6 personer - og der er også mulighed for at tilføje tillægsplader, hvis der kommer ekstra gæster.
For at give lidt kontrast til det lyse træ, har de valgt Norrland spisebordsstolene, som fås med sortlakeret træ og lyst papirfletsæde, så de stadig virker lyse og lette i rummet.

En ekstra plads til nærvær og hyggestunder

Udover den store spisestue, har Bolette og Jaffer indrettet en mindre plads rundt om det mindre, runde Richmond spisebord på Ø120 cm. 
Her er der plads til at nyde tosomheden og spille et spil, eller til at koncentrere sig på en hjemmearbejdsdag.

Valget af Richmond spiseborde og samme spisebordsstole i begge rum, skaber en fin sammenhæng og rød tråd igennem indretningen af hjemmet.

Shop spisestuen

soveværelset

Når dagen er slut, og det er tid til at trække sig tilbage og nyde roen i soveværelset, har Bolette og Jaffer indrettet et rum, der lokker efter at hoppe under dynerne og koble af.
De har fået kyndig hjælp ude i deres ILVA bolighus til at vælge den helt rigtige seng, der passer til deres søvn- og komfortbehov, og valget er faldet på en Wonderland kontinentalseng.

Derudover er soveværelset indrettet med masser af bløde tekstiler, som de store Shanta gavlpuder, afdæmpet belysning og nedtonede, neutrale farver, der understreger roen og passer til resten af hjemmets farver og indretning.
Maly sengebordene i matlakeret egefinér og Cale bordlamperne sørger for at bringe en ekstra varm stemning ind i soveværelset, og prikken over i'et er det bløde Addie tæppe, der luner dejligt under fødderne, når de står ud af sengen om morgenen.

Shop soveværelset

Terrassen

Bolette og Jaffer glæder sig til, at sommeren vender tilbage, og terrassen igen kan tages i brug. Den er nemlig indrettet med tidløse møbler i vejrbestandigt teaktræ, der har det der helt klassiske look, som glæder enhver terrasse - også deres.

Den store Lidan hængeparasol giver skygge, uden at stå i vejen, og giver læ for duggen, når mørket falder på. Og så er den perfekt til at hænge en masse Solis solcellelamper, der kan skabe stemning om aftenen.

For at skabe understrege hyggestemningen, har Bolette og Jaffer også tilføjet en masse andet boligtilbehør, som en havepejs og bløde hynder og puder, så de kan sidde ude på terrassen i mange timer om sommeren.

Shop terrassen

entréen

Pladsen er lidt trang i entréen hos Bolette og Jaffer. Men de har stadig fået plads til et par småmøbler og tilbehør, som både pynter og er praktisk på samme tid.
Den lille Amigo bænk fylder ikke meget, men er perfekt til at sidde på, når de skal have bundet snørebåndene. Og med det runde Gila spejl bagved kan de nemt tjekke, om håret sidder, som det skal, inden de stryger ud af døren.
For at skabe ekstra stemning i det lille areal, har de tilføjet en stor plante i Lilja planteopsatsen en Lumina lanterne og et par bløde Kaunas puder.

Shop entréen