Kurv
Kurv

3 gode råd til det smukkeste forårsbord

Der er intet som at sætte sig til rette ved et smukt, veldækket bord. Selskabet bliver ofte lidt skønnere, maden smager lidt bedre og tiden flyver afsted. Se her, hvordan du kan skabe forårets smukkeste bord med nogle få, enkle tips. Velbekomme.

Hold det simpelt

Vi har altid fået at vide, at less is more. Og det er også gældende dette forår – særligt når du skal dække forårets bord. Med få, smukke detaljer kan du rykke foråret direkte ind i spisestuen og invitere dine gæster på en skøn stund i skønne omgivelser. Vi anbefaler, at du holder borddækningen på et simpelt niveau og lader dig inspirere af det skønne forår, der heldigvis snart banker på.

Skab personlighed

Når personligheden slår igennem, er det lettere at føle sig hjemme og nyde god kvalitetstid med dem, du holder af. Derfor er det altid en god ide at dække bordet med masser af personlighed og charme. Brug dine yndlingsfarver og pynt op med dine egne favoritblomster. Elsker du keramik, er det naturligvis dét, du skal dække bordet op med. Og er du mere til glas og enkelt porcelæn – så gå efter dét.
Skab skøn forårsstemning med grønne elementer fra haven, som også afspejler din personlighed.

Detaljerne i fokus

Det er i detaljerne, helheden opstår. Derfor er der også fuld fokus på skønne detaljer, når du skal dække forårets smukkeste bord. Er du til små, personlige nips, afklippede blomster, vaser i forskellige farver? Uanset hvilken stil du går efter, kan du pynte op med små, iøjnefaldende detaljer, der byder foråret velkommen.

Produkter til borddækningen