Kurv
Kurv

Lys hjemmet op på denne smarte måde!

 

Den rigtige belysning kan gøre hjemmet hyggeligt og rart at være i samt fremhæve rummets detaljer og finesser. Vi giver dig tips til, hvordan du med denne belysning kan skabe din helt egen stemning.

Trådløs smart belysning 

Kender du følelsen af at have smidt dig i sengen, men pludselig kommer du i tanke om, at du har glemt at slukke lyset i køkkenet? Mange kan garanteret nikke genkendende til en lignende situation, hvor dovenskaben og trætheden tager over.

Heldigvis findes der løsninger til ovenstående problem og mange andre problemer! Med Eglo Connect har du mulighed for at kontrollere belysningen i hele hjemmet og styre alle armaturer simpelt via smartphone eller en fjernbetjening. 

Du kan styre armaturerne individuelt eller gruppere dem i rum og opholdsrum. Alt efter hvilken belysning og atmosfære du ønsker at skabe i det ønskede rum, har du over 16 millioner farver og 50.000 hvide toner, der kontinuerligt kan dæmpes eller forstærkes. Med denne smarte belysning kan du bade boligen i forskellige lysnuancer, blive vækket på en rar måde, sikre boligen mod indbrud samt spare på energien!