Kurv
Kurv

Vores sorte favoritter

 

Hos ILVA er vi gået i sort - men på den gode måde! Selvom denne sæson i høj grad har opfordret til farverig indretning, er vi stadig vilde med den sorte og mørke stil. Den står i kontrast til den ellers lyse, nordiske indretning, som har præget boligverdenen de seneste år. Sort hitter med sin elegance og stilfuldhed, og er en klassisk farve der aldrig går af mode. 

 

Sort er altid et stilsikkert valg, og en farve der fungerer med alle materialer og elementer i din indretning. Ved at anvende sort i indretningen kan du skabe et udtryk, der både er harmonisk, roligt og stilrent. Sorte elementer i form af lamper, møbler og boligtilbehør er tidsløst og giver en god base i din indretning. Med et farvespil i mørke og sorte nuancer, skaber du kontrast til de hvide vægge og lyse gulve. Samtidig vil en indretning med sort skille sig ud fra andre store boligtendenser, såsom lyse nuancer og farverige elementer.

 

Er du lige så vild med sort som os? Så har vi fundet vores sorte favoritter frem til dig!

1. Sensu Ur - 2. Ray Pendel - 3. Mostra Vitrine - 4. Bouquet Circle Art - 5. Nord Opslagstavle - 6. Padova Bordlampe - 7. Hype Spisebordsstol - 8. Deia Spisebordsstol - 9. Air Spisebord - 10. Chambly Lysestage - 11. Thord Urtepotteskjuler og Planteopsats - 12. Silje Puf - 13. Fluente Sofa - 14. Tito Hjørnebord

 

Shop sorte favoritter her