Kurv
Kurv

Indret haven med møbler uden vedligehold

Drømmer du om en have, der altid står klar til dine hyggelige sommerdage? Indret dit uderum med havemøbler i praktiske materialer, der ikke kræver en masse vedligehold i løbet af sommeren.

Nyd sommeren med holdbare møbler

Du gør dig selv en tjeneste, hvis du vælger praktiske havemøbler, der ikke kræver vedligeholdelse og arbejde. Og faktisk er de rigtigt nemme at få fingrene i. Hos ILVA finder du et stort udvalg af havemøbler, der ikke kræver hverken olie flere gange i løbet af sommeren eller anden særlig vedligeholdelse. Måske tænker du først og fremmest på en gammel slidt havestol i plastik, men det behøver langt fra at være tilfældet, fordi du drømmer om en vedligeholdelsesfri terrasse.

Materialer, der ikke kræver vedligehold

Non wood

Non wood er et særligt kunst-materiale, der ligner træ til forveksling – men som let tåler det omskiftelige vejr, vi kender til i norden. Her får du altså det smukke udtryk og den generelle charme fra træ, mens du får havemøbler, der står meget bedre imod de skiftende årstider. Dermed vil non wood-møbler holde i mange år.

Aluminium og metal

Vælger du havemøbler i aluminium, får du møbler, der er 100% rustfri. Til gengæld er aluminium ofte også det dyrere valg. Aluminium er et let materiale, der gør det nemt for dig at flytte havemøblerne rundt på terrassen efter behov. Vælger du i stedet havemøbler i metal, vil prisen også være til den lavere side. Idet metal er et tungere materiale, sikrer du samtidig at havemøblerne ikke blæser rundt ved hårdt vejr.

Plast

Plast er det mest velkendte materiale, når det kommer til havemøbler, der ikke kræver vedligehold. For nogle kan plasthavemøbler nok lede tankerne hen på noget, der sandsynligvis ikke pynter synderligt i haven. Men sådan behøver det naturligvis ikke være længere. Hos ILVA finder du et stort udvalg af havemøbler i plast, der både er robuste, holdbare, vejrbestandige og vedligeholdelsesfri. Drømmer du om flotte farver på terrassen, eller vil du holde farverne neutrale? Uanset hvad du er til, finder du helt sikkert en havestol, der passer til dit uderum.

Er din have sommerklar?