Kurv
Kurv

Aflast kroppen i en elevationsseng

Elevationssengen er den perfekte seng til dig, der nyder at læse en god bog eller se TV i sengen, og til dig der er meget fysisk aktiv - enten i form af sport eller arbejde. Med en elevationsseng får du en funktionel seng, som du kan hæve og sænke i forskellige niveauer, alt efter dine individuelle behov. Det kræver blot et enkelt klik på en fjernbetjening.

5 gode grunde til at vælge en elevationsseng

1: Elevationssengen er et luksuriøst input i soveværelset

2: Du kan aflaste kroppen på den bedste måde

3: Du kan hæve hovedenden, hvis du nyder at se film eller læse i sengen

4: Nogle fysiske problemer kan afhjælpes ved at hæve eller sænke sengen på en bestemt måde, når du skal sove

5: Elevationssengen sikrer god restitution efter træning og hårdt fysisk arbejde

Nyd sengen om aftenen, natten og morgenen

Når du investerer i en elevationsseng, får du mulighed for at udnytte sengens fulde potentiale. Mange benytter kun deres seng til at sove i, men med en elevationsseng får du optimal komfort, hvis du nyder at læse eller se fjernsyn i sengen. Elevationssengen sørger for, at du både kan nyde morgenen og aftenen i dit soveværelse, samtidig med at du kan sove bedre om natten og tilgodese særlige behov for en optimal soveposition. Når nattesøvnen er forbi, kan du hæve hovedenden og nyde morgenmad på sengen en hyggelig weekendmorgen.

Hvis du ofte har ondt i ryggen, er det en god ide at sove med området omkring knæene hævet, og hvis du har problemer med åreknuder, kan det også være en fordel af løfte fodenden af sengen. Med andre ord, du kan altså tilpasse din elevationsseng, så den passer til netop dig og din krop. Med den rigtige seng behøver du ikke at sove med puder eller en kile i sengen, og samtidig slipper du for akavede siddestillinger med en masse puder stablet i ryggen, som alligevel ikke støtter optimalt

Danmarks største udvalg

Hos ILVA finder du Danmarks største udvalg af senge, og du kan dermed både vælge mellem de billige elevationssenge med de mest nødvendige funktioner, eller du kan overveje en mere luksuriøs elevationsseng med den nyeste teknologi inden for trykaflastning, motorer og design. OG du kan altid holde øje med ILVA.dk og dit lokale ILVA bolighus for et godt tilbud på elevationssenge.

Det kan være rart at teste, om du har fundet den bedste elevationsseng. Køber du din nye elevationsseng hos ILVA, får du 90 nætters ombytningsret, så du kan få lov at prøve din nye seng af og se, om det er det rette valg for dig. Læs mere om fordelene ved at købe din nye seng i ILVA her.

Er du klar til at finde din nye elevationsseng?