Kurv
Kurv

Den nemme forvandling af soveværelset

Med bare små forandringer kan du skabe stor effekt og løfte stilen i din bolig. Vi guider dig til, hvordan du nemt løfter stilen i hjemmets måske vigtigste rum: soveværelset.

Lækre tekstiler

Med ganske få midler kan du nemt skabe forandringer i soveværelset og få en luksuriøs stil. Udsmyk soveværelset med lækre tekstiler, som forsøder komforten og gør sengen ekstra indbydende og hyggelig! Et sengetæppe har ikke alene den praktiske funktion at holde støv væk fra din seng, et sengetæppe tilføjer også hygge og et luksuriøst udtryk til soveværelset.

Det funktionelle og æstetiske

Opbevaring og praktiske løsninger i soveværelset er altid en god idé! Sengeborde er nemlig en utrolig praktisk anordning at have ved siden af sengen. Foretrækker du en bordlampe i stedet for en væglampe, er det også på sengebordet, du kan have den stående. Mangler du opbevaring til accessories, bøger og diverse genstande - så vil et lille vitrineskab med garanti pynte.

Pynt med planter

Planter pynter i soveværelset og der er god grund til at have dem stående der! Ikke nok med, at de skaber liv, så har mange planter en vigtig bonuseffekt, de renser nemlig luften for adskillige stoffer. Hvis du ikke har evnerne eller lysten til at passe på planter i soveværelset, er en kunstig plante vejen frem, og der findes efterhånden en del på markedet, der ligner den ægte vare på en prik.

Prikken over i'et

En smuk sengegavl er ofte en overset perle i indretningen i soveværelset. En sengegavl giver godt komfort, når du sidder og spiser, læser en god bog eller ser en spændende film i sengen. Derudover sætter sengegavlen rammerne for hele sengen og integrerer den i den øvrige indretning.

Er du ikke helt færdig med at kigge?