Kurv
Kurv

Indret soveværelset i en luksuriøs stil

Grålige toner, bløde tekstiler og lækkert tilbehør skaber rammerne for et roligt, nedtonet og overdådigt soveværelse - næsten som en luksuriøs hotelsuite. Du kan lynhurtigt forvandle udtrykket i dit soveværelse med disse 4 tips!

 4 tips til luksuriøs indretning 

 

1. Sengetæppe
Et sengetæppe har ikke alene den praktiske funktion at holde støv væk fra din seng, et sengetæppe tilføjer også hygge og et luksuriøst udtryk til soveværelset!

2. Tekstiler 
For at tilføje prikken over i'et anbefaler vi at indrette soveværelset med smukke pyntepuder gerne tone-i-tone. Med fine puder kan du nemt og hurtigt ændre indretningen i soveværelset og skabe et nyt udtryk. Gå efter en farvepallet som består af grå og cremefarvede nuancer, der giver en rolig og harmonisk feeling. 

3. Sengegavl
 
En smuk sengegavl er ofte en overset perle i indretningen i soveværelset. En sengegavl giver godt komfort, når du sidder og spiser, læser en god bog eller ser en spændende film. Derudover sætter sengegavlen rammerne for hele sengen og integrerer den i den øvrige indretning. 

4. Gulvtæppe
 Hygge og varme skal der til for at skabe en rigtig luksuriøs stemning, som bare emmer af elegance og eksklusivitet. Vi anbefaler derfor at tilføje et lækkert gulvtæppe, da det bidrager til en behagelig og hjemlig atmosfære.