Skab hygge og ro i soveværelset

26. okt 2020

Soveværelset er et af de absolut vigtigste rum i dit hjem. Det er her, du kan lade op efter en lang dag og få ny energi til den næste. Derfor er det vigtigt, at du indretter rummet, så det både har en hyggelig og afslappende atmosfære og samtidig dækker dine behov.

Skønhedssøvn kræver en god seng:

For at få den perfekte nattesøvn og en bedre livsstil, kræver det først og fremmest en god seng. En god seng indebærer design, kvalitet og mest af alt komfort. Det er derfor utroligt vigtigt, at du sover på en madras, der er tilpasset din krops behov. Kun på den måde kan du opnå optimal velvære og ro, til både krop og sjæl. Hos ILVA kan du altid få hjælp fra en af vores SengeRådgivere, så du er sikret den helt perfekte seng til dine behov.

Sengetøjet har også betydning:

Udover valget af den perfekte seng, dyne og pude, så har sengetøj også en stor betydning for din skønhedssøvn. Sengetøjet skal først og fremmest være i god kvalitet, så din krop kan ånde og slappe helt af. Herudover skal det udstråle ro og blødhed, som indbyder til afslapning. Samtidig kan sengetøj bruges til at præge dit soveværelse med de farver og udtryk du ønsker, så det passer ind i din personlige stil.

Smuk indretning skader heller ikke:

Et smukt og idyllisk indrettet soveværelse skader bestemt heller ikke søvnen. Det er derfor vigtigt, at du indretter dit soveværelse lige som du drømmer om. For selvom komfort og kvalitet er i højsædet, når det kommer til indretning af soveværelset, så er der også brug for detaljer, som giver soveværelset en hyggelig og personlig stemning. Det er derfor en god idé at indrette dit soveværelse med møbler og tilbehør, som både dækker de funktionelle behov, er i god kvalitet og har et flot design, der passer ind i din personlige stil og matcher resten af indretningen. Alt dette kan du gøre med sengetøj, sofaborde, sengegavle, pyntepuder, gardiner, tæpper, lamper, planter og meget mere, så du kan opnå lige præcis det udtryk du ønsker.

Ryd op, skab orden og få ro i dit soveværelse:

Soveværelset er det rum, hvor vi slapper af, falder til ro og nyder stilhed. Derfor er det vigtigt, at soveværelset er indrettet til at skabe en afslappet og stressfri zone.

Rod og alt for mange overflødige ting i soveværelset skaber forstyrrelse og uro. Derfor er det vigtigt, at indrette soveværelset med gode opbevaringsmuligheder, såsom sengeborde og kommoder, så du kan gemme dit rod væk og nyde din skønhedssøvn uden uro.

Opbevaring behøver langt fra kun at være funktionel, her kan du også præge stilen i dit soveværelse og matche det med resten af indretningen.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}
{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Ønsker du mere inspiration til soveværelset?

Shop

Sengetøj

Se vores store

sengeunivers

Inspiration til indretning af

soveværelset