Kurv
Kurv

Boligstil: Find den rigtige stil i stuen

For rigtig mange er stuen det sted i boligen, hvor man opholder sig mest – både når man er sig selv, og når man har gæster. Vi giver dig inspiration til 4 forskellige stilretninger, så du kan indrette din stue, så den passer præcis til dig og din stil.

 

 

 

 

 Nordisk

Inviter naturen indenfor og giv indretningen et frisk pust og et afslappende udtryk. Den nordiske stil dækker over lyse, lette møbler og mange naturmaterialer såsom eg, birk, læder, ask og uld. Der er en vis lethed over indretningen, og farverne er som taget fra en forårsdag i skoven. Fang stilen og gå efter møbler i naturfarver og træ, som står i kontrast til minimalistiske hjem, hvor træet bryder de rene linjer. Med den nordiske indretning skabes et hyggeligt, varmt og naturligt udtryk. 

Art deco

Art Deco hitter stort for tiden og er en ekstravagant stil, der står i stærk kontrast til den nordiske minimalisme, som har præget indretningen de seneste år. Med et luksuriøst og elegant præg, er stilen både udfordrende og prangende. Stilen må gerne dyrkes lidt mere luksuriøst med velour, tunge tekstiler og glas. Stilen omfavner mørke farve som mørkegrøn og midnatsblå. Skab eksklusiv elegance og dekadent boudoir stemning og gå efter kraftige tekstiler, glamourøst messing, velour og fyldige møbler i dybe farver.

 

 

Urban Living

Newyorker-stilen, der også kaldes Urban Living, har et industrielt og råt udtryk samt en ekstremt særpræget stemning. Stilen er beslægtet med vintages, men desto mere råt desto bedre. Indret dig med industrielle lamper, rå sofaborde af træ eller beton og hold farvetemaet i nude, sort og hvid - med måske én eller to farver, som er mere markante.   

 

 

Moderne

Stilen er minimalisktisk, lys og holdes i den neutrale farveskala, med rene linjer og moderne design. Denne stilart er blandt andet kendetegnet ved et minimalt antal møbler med et miks af sorte, hvide og grå detaljer samt et sparsomt brug af indretnings detaljer. Der er skåret helt ind til benet, hvor de enkelte møbler er i fokus i stedet for at overdynge stuen med for mange detaljer.