Kurv
Kurv

Derfor skal du vælge lædermøbler

Der er noget særligt ved lædermøbler – det naturlige udseende, stilrene udtryk og på den måde, materialet bliver smukkere med årene på. Læder er et hit! Vi guider dig til, hvorfor du skal indrette med lækre lædermøbler.

Læder til enhver smag 

Lædermøbler findes i utallige designs og farver, og der er noget til enhver smag! Hvad enten du ønsker det klassiske udtryk eller det mere moderne og edgy. Læder er på mange måder ligesom træ, hvor der gradvist skabes flottere og flottere patina. Det er slidstærkt, men derudover er det også et fleksibelt materiale, der kan bære en masse og går rigtig godt sammen med andre materialer. Læder går rigtig godt sammen med tekstiler og træ, og ved at forsøge sig frem, kan du nemt fremtrylle flotte og unikke resultater.

Skab stilen med læder 

 Læder er det ideelle valg, hvis du vil have en sofa, som skal fremstå eksklusiv i udtrykket. Med lædermøber hvad enten det er en sofa, daybed, en puff eller en lænestol, så tilfører det lækre materiale et ekstravagant og elegant udtryk. Dog kan det ofte være en udfordring at indrette med læder, da for store mængder læder nemt kan virke voldsomt og uharmonisk. Gå derfor efter få elementer med det smukke naturmateriale, så du kan skabe et både varmt, trendy og stilrent udtryk i hjemmet. Sammensæt gerne med træ og varme nuancer, for et mere blødt udtryk.

 

Vores udvalgte læderfavoritter

Lad dig inspirere til dit hjem