Kurv
Kurv

Klassisk sildeben: Indret med Richmond

Med Richmond får du en verden af muligheder. Forestil dig en serie af møbler, der kan puste liv og design ind i ethvert hjørne af dit hjem. Fra de elegante spiseborde i både rektangulære og runde former til smarte skænke og tv-møbler – alt sammen i det klassiske sildebensdesign, som dagligt vil imponere. For at skabe en flot, sammenhængende stil, kan du kan vælge at indrette hele rummet med flere Richmond designstykker, eller du kan plukke din favorit og lade den være stjernen i rummet. Uanset hvilken løsninger du går med, giver Richmond dig friheden til at skabe rum, der ikke bare ser fantastiske ud, men som også føles helt rigtige.

Fra morgenkaffe til middagsselskab

Med Richmond har du rig mulighed for at forvandle din spisestue, så du både kan starte og slutte dagen i flotte omgivelser. Med sin vigtige rolle som hovedperson til hjemmets mange måltider udgør spisebordet et centralt møbel. Og på grund af sin størrelse fylder det også en vis del i indretningen, så det er vigtigt at beslutte sig for, hvilken form det skal have. Skal det eksempelvis være rundt eller rektangulært? Fordelene ved et rundt spisebord kan være, at de er rigtig praktiske, hvis pladsen er trang. Er diameteren en fornuftig størrelse, og passer bordets ben med udformningen på stolene, kan der ofte også være en god portion spisestole rundt om et rundt spisebord. Derudover synes mange også, at et rundt spisebord ofte er forbundet med en mere intim stemning, fordi man kan se alle rundt om bordet og ikke blot dem, man sidder nærmest. 
Et aflangt spisebord har den fordel, at det kan forlænges. Enten i form at placere flere borde i forlængelse af hinanden, men også med tillægsplader. På den måde kan dit spisebord justeres efter behov, uanset om det er ændringer i livet eller blot nogle ekstra gæster til spisning. 

Indret spisestuen med Richmond

Stil møder hygge: Sildeben i stuen

Når det kommer til at indrette stuen, finder du igen svaret med Richmond. Med sofaborde i 3 forskellige former, et elegant tv-møbel, samt et sidebord til sofaen, så du har alle de nødvendige ting lige ved hånden, har du alt, hvad du skal bruge for at skabe en på én gang både stilfuld og hjemlig stemning i din stue.
I tvivl om, hvilken type sofabord du skal vælge? Når du står og skal vælge mellem et rektangulært, rundt eller ovalt sofabord, er der et par ting, du kan tænke over for at finde det perfekte match til din stue. Et rektangulært bord passer ofte godt til større rum og ser flot ud sammen med forholdsvis lange sofaer eller store hjørnesofaer. Det giver lidt mere struktur og rette linjer til dit rum. Hvis du har et mindre rum eller gerne vil skabe en hyggelig og indbydende stemning, kan et rundt sofabord være løsningen – det gør også rummet lidt blødere, fordi der ikke er skarpe hjørner. Og så er der det ovale sofabord, som er en mellemting mellem de to. Det er ideelt, hvis du kan lide det bløde look fra det runde bord, men stadig har brug for lidt ekstra plads, som du får med et rektangulært. 

Stilfuld stue med Richmond

Elegant arbejdsplads

De fleste arbejder bedst i de rette omgivelser. Og for rigtig mange er det lig med elegant design, som både er komfortabelt og pænt for øjet. Et voilà - du har vidst allerede gættet, at Richmond også er leveringsdygtig inden for designmøbler til hjemmekontoret. Med 2 skuffer og 1 hylde har du god mulighed for at opbevare både papirer og andre vigtige dokumenter lige ved hånden, og de stilfulde bordben tillader dig nemt at rulle en komfortabel kontorstil ind på plads. 

Det er selvfølgelig op til dig, om de stilfulde designmøbler fra Richmond skal placeres i eksempelvis spisestuen, stuen eller kontoret. Deres elegante design passer ind i de fleste rum, og de kan både træde markant frem i indretningen eller lade sig smelte sammen med de øvrige møbler og sammen skabe et flot udtryk. 

Kontor og opbevaring

Hvad er sildeben? 

Sildeben er et tidløst design, der charmerer med sin geometriske elegance og visuelle dybde. Navnet stammer fra dets distinkte mønster, der minder om fiskebensstrukturen hos en sild. Mønsteret skabes ved at arrangere rektangulære stykker i en zigzagform, hvilket giver en dynamisk og iøjnefaldende effekt. Det er populært både i gulvbelægning og i møbler, hvor det tilfører et sofistikeret touch. Sildebensdesignet er perfekt, hvis du vil give dit rum et lille pift af stil og karakter.

Richmond og stilfulde sildeben

Med Richmond får du sildeben og design for alle pengene. Uanset om du skal indrette sin stue, kontor, gæsteværelset, eller endda børneværelset, kan du finde de rette Richmond møbler, der med garanti til tilføje både elegance, stil og hygge - på én gang. 

Richmond serien er skabt i holdbare materialer i form af bordplader i egefinér samt ben i massiv eg. Alle kan fås i den lyse, olierede variant, mens nogle produkter også kan fås i den røgfarvede, voksbehandlede variant.