Kurv
Kurv

ILVA Aalborg SV

Adresse
Stenbukken 22
9200 Aalborg SV
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Oplev 5.000 kvadratmeters boliginspiration i ILVA Aalborg

ILVA er Danmarks største møbelvarekæde; men vi er også dit lokale bolighus, når du er på udkig efter møbler i Aalborg. Du finder os i 9200 Aalborg SV, hvor vi blandt andet er nabo til Aalborg Storcenter. Her har vi ligget siden 2016, hvor vi med stolthed kunne slå dørene op til en helt nyrenoveret forretning. Vi er glade for området, der byder på gode parkeringsmuligheder for vores kunder, indkøb og fornøjelser. Vi ligger desuden tæt på motorvejen, så vi er lette at finde, uanset om du kommer nord eller syd fra.

Og vi håber, at du har lyst til at tage turen til vores 5.000 kvadratmeters bolighus, hvor du finder næsten alt hvad hjertet kan begære af møbler og boligartikler. Vi gør os umage for at skabe moderne og inspirerende boligudstillinger, så du ikke kun kommer hjem med nye møbler, men også masser af nye ideer, som du kan tilpasse dit hjem.

Vi har dedikeret halvdelen af vores boligunivers til spisestuen, fordi vi ved, at det er et vigtig rum, der samler familien. Her finder du et stort udvalg af spisebordsstole og spiseborde i mange forskellige stilarter, former og størrelser, så der er noget for enhver smag og familiesammensætning. Og i sommersæsonen bliver nogle af vores kvadratmeter også sat af til en udstilling med havemøbler.

Design dit eget møbel

I møbelhuset i det sydvestlige Aalborg finder du også et stort udvalg af lamper, tæpper, sofaer og mange andre møbler og boligtilbehør til hjemmet. Vi har mange forskellige brands og stilarter, så du kan sammensætte vores udvalg på din egen unikke måde – men du kan også vælge at designe dine egne møbler.

Du har nemlig mulighed for at give møblerne et personligt præg gennem valg af for eksempel betræk, ben og armlæn og på den måde skabe et møbel, der passer præcis til dit hjem. Vores kompetente medarbejdere står naturligvis klar til at vejlede dig igennem processen. Så find din indre designer frem, og kom forbi til en kreativ møbeludflugt i ILVA i Aalborg.

Find de rette møbler til dine behov

I ILVA vil vi gerne have, at vores kunder modtager imødekommende og professionel betjening, og det lever vores dygtige medarbejdere i Aalborg fuldt op til. Når du træder ind i vores møbelbutik, bliver du mødt af faguddannet personale, der står klar til at vejlede dig med et smil.
Vi har blandt andet dygtige sengevejledere, som du kan henvende dig til, hvis du er på udkig efter en ny seng. De vil gøre deres bedste for at forene dine ønsker og behov – også dem, du ikke vidste, at du havde –så du får en seng, som du forhåbentlig bliver glad for langt ind i fremtiden.

Så kom endelig forbi vores møbelforretning i Aalborg. Her kan du både få en god snak, afprøve møbler og lade indretningsdrømmene forme sig. Vi har lange åbningstider i både hverdag og weekend, så du kan gå på møbeljagt, når det passer dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ILVA i Aalborg SV.