Kurv
Kurv

ILVA Amager

Adresse
Strandlodsvej 6
2300 København S
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Bemærk anden afhentningsadresse
Adresse vareudlevering
Abildager 14, 2605 Brøndby
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: Lukket

Få rutevejledning  her

Parkering
Nej

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Træd indenfor i et levende møbelunivers

ILVA på amager byder dig velkommen til et levende møbelunivers, hvor hylderne er fyldt med moderne boligtilbehør, og gulvene med spændende møbeludstillinger. Her kan du blive inspireret til din egen indretning, gå på opdagelse i et stort udvalg af møbler, og snakke med vores imødekommende medarbejdere, som står klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig i dit køb.

Så uanset om du står overfor et større indretningsprojekt eller blot er på udkig efter enkelte møbler, så kom forbi vores møbelforretning. Vi befinder os på den nordøstlige del af 2300 amager, på hjørnet mellem Strandlodsvej og Holmbladsgade. Her åbnede vores amagerkanske skud på møbelstammen i 2022, og sidenhen har indretningsinteresserede og andre nysgerrige sjæle været velkomne til at finde både møbler og boliginspiration.

Indret fra gulv til loft med senge, tæpper og lamper

Vores mere end 800 kvadratmeter bolighus er fyldt med møbler til hele hjemmet. Her kan du blandt andet finde din nye seng med hjælp fra én af vores sengespecialister, blive klogere på hvilke lyskilder der passer bedst til dit behov i vores lampeafdeling, finde moderne gulvtæpper og meget mere.

Vores møbelbutik på Amager er blot én af flere i og omkring København – og faktisk har vi mere end 40 butikker fordelt over hele Danmark. Fordi vi er en stor møbelkæde, kan vi forhandle et varieret udvalg af møbler i høj kvalitet. Vores alsidige sortiment sikrer, at der både er noget for enhver smag og enhver pengepung, uanset om du leder en ny sofa, havemøbler, spiseborde eller andre møbler.

For kvalitet er ikke kun noget, der kendetegner de enkelte møbler; kvalitet går også igen i vores kundeservice. Derfor har vi:

  • Dygtige medarbejder, der yder deres bedste for, at du får en god købsoplevelse
  • Møbler der ikke kun er i en ordentlig kvalitet, men som også er til en fair pris. Derfor tilbyder vi blandt andet prissikkerhed
    Mulighed for levering, så du ikke selv skal fragte store (eller små) møbler hjem til dig selv
  • Åbningstider der dækker både hverdag og weekend

Find møbler der passer til dit hjem

Vores udvalg byder på et varieret udvalg af stilarter og design, lige fra nordisk og rå minimalisme til klassisk elegance.

Og har du et helt specifikt udtryk i tankerne?

Så er der også mulighed for at finde din indre designer frem. Mange af vores møbler kan nemlig tilpasses i materialer og farver, så de bliver lige, som du ønsker det. Vi ved også, at hjem kommer i mange forskellige størrelser, og derfor er der også rig mulighed for at finde nogle, der passer ind hjemme hos dig, uanset om du bor i en stor villa eller en mindre lejlighed.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ILVA i 2300 København S.