Kurv
Kurv

Sælger

Som sælger hos ILVA  har du en travl og udfordrende arbejdsdag med mange forskellige opgaver. En af de vigtigste er salg og vejledning af de kunder der kommer ind i bolighuset. Hos ILVA tænker vi altid i kundens sted. Vi lægger stor vægt på, at kunderne altid oplever at få god service og  rette vejledning, når de besøger vores bolighuse. Derudover er du som sælger med til at sikre at bolighuset altid fremstår salgsklar når der åbnes, ligesom du er med til at gøre bolighuset sæsonklar når de nye varer kommer ind. 

Hos ILVA har vi fokus på produkt- og salgstræning og sørger derfor for, at du som sælger kan videreudvikle dit salgstalent samt få inspiration til, hvordan du kan yde kvalificeret og professionel kundebetjening.

Hvad består din hverdag hos ILVA af?

Som sælger i ILVA er du ofte den første til at byde vores kunder velkommen i bolighuset, og hjælpe dem til at finde den rigtige løsning. Foruden salg, vil du også opleve at der hører mange andre opgaver til. Særligt, hvis du er ansat i et mindre bolighus, som Thomas er:

”Min hverdag består primært af kundebetjening og salg og vejledning til kunderne. Men jeg er samtidig også meget all round. Vores bolighus er ikke så stort, så derfor kan vi allesammen hjælpe hinanden på kryds og tværs af afdelinger og opgaver”.

Hvad kan du bedst lidt ved dit arbejde?

Selvom det kan lyde kliché, er det ikke desto mindre rigtigt. Hos ILVA er der ikke to dage, der er ens. Der er hele tiden nye arbejdsopgaver, der skal løses og nye kunder med hvert sit behov – og netop denne forskellighed er én af de ting, der driver Thomas.

”Jeg bliver høj af at møde en kunde, der har en problemstilling, hvor jeg skal gøre mit ypperste for at hjælpe ham eller hende med den rette løsning, og når jeg skal bruge alt det, jeg har lært igennem årene, for at møde kunden. Der kan jeg bruge mine erfaringer og tillærte rutiner”, slutter Thomas.

     

Du kan finde alle vores ledige stillinger ved at trykke her