Kurv
Kurv

Souschef

Som souschef hos ILVA har du en alsidig og udfordrende hverdag. Foruden at gå forrest, og sikre at alle kunder får en god service og den rette vejledning, har du også medansvar for at bolighuset trives, at målene nås og at teamet ledes i det daglige. Sammen med butikschefen sørger I for at bolighuset oplever en positiv udvikling og at personalet bliver motiveret og trænet i at tænke i kundens sted, som er vores eneste leveregel.

Som souschef hos ILVA har vi rammerne til, at du kan videreudvikle dine kompetencer igennem vores interne læringsmaterialer og kurser i produktkendskab, salgstræning og ledelse m.m. Du vil opleve at interne karriereveje og medarbejderudvikling er et centralt fokuspunkt, og at vi altid arbejder målrettet for at vejlede medarbejdere med potentiale og ambitioner til en karriere inden for organisationen.

Hvordan er din hverdag som souschef hos ILVA?

Som souschef har du ansvaret for, at butikken ser præsentabel ud overfor kunderne, og at medarbejderne er glade og har det godt. Hos ILVA er vi ét team, og den særlige fællesskabsfølelse er i høj grad med til at drive udviklingen af vores virksomhed og kultur.

”Til dagligt har jeg det overordnede overblik i bolighuset. Udover at være sælger, er det også min opgave at uddelegere praktiske og administrative opgaver til mine kollegaer, så vi som ét team når alle deadlines. Det er først og fremmest den gode stemning og det høje humør, som gør, at jeg glæder mig til at tage på arbejde hver dag”.

Hvad er det fedeste ved at arbejde ved ILVA?

”Jeg mærker tydeligt, at ILVA rigtig gerne vil beholde de medarbejdere, der er dygtige og som brænder for virksomheden. Derfor tilbydes der også uddannelse internt, og det er rigtig fedt. Det betyder rigtig meget for mig, at uanset hvor man er i organisationen, så er folk synlige, og hierarkiet er meget fladt. Der er en helt speciel følelse af at være en del af ILVA, og jeg oplever, at ILVA vil investere i min udvikling og i mig som menneske”.

Hvad har størst betydning for, at du har lyst til at gå på arbejde hver dag?

”Det er klart kollegaerne, der er det vigtigste i min hverdag. Løbende er jeg blevet tildelt mere ansvar, hvortil min chef og jeg fik lagt en plan for, hvordan vi sammen skulle arbejde os derhen. Jeg synes, det har været fedt at få lov til at bygge mere ansvar på og at få lov til at arbejde med de nye elever og se, hvordan de hele tiden vokser”.

Hos ILVA betyder det rigtigt meget, at der er en åbenhed fra vores medarbejdere om, hvad de drømmer om og gerne vil arbejde sig hen imod. Der er gode muligheder for at bygge på og få mere ansvar. Hos ILVA har vi to årlige personlige udviklings samtaler, hvor vi forventningsafstemmer og får lagt en plan for vores medarbejderes udvikling. 

Har du et godt råd til kandidater, der gerne vil arbejde hos ILVA?

Som ansat i ILVA er der altid plads til at dele sine tanker og komme med ideer – og blive taget alvorligt.  Hvis du har gå-på-mod og tør springe ud i tingene, så kan ILVA bestemt være et sted for dig.

”Mit bedste råd er, at man skal være åben og have et åbent mindset, og så er det helt klart en fordel, hvis man er imødekommende og klar til at springe ud i nye ting. Altså de ting, som man ikke bare kan lære”.

     

      

Frederik’s historie

Hvad motiverer dig i din hverdag?

Da Frederik begyndte på sin bacheloruddannelse i kommunikation og byplanlægning, lå det ikke ligefrem i kortene, at han skulle ende som souschef i ILVA i Herlev. Men nu, 3 år efter, kunne det næsten ikke være anderledes.

”Jeg kunne hurtigt mærke, at jeg syntes var fedt. Møbelbranchen er rigtig spændende, og jeg kan trække på meget af min kommunikationsbaggrund i forhold til generel formidling, hvordan man snakker med mennesker, og hvordan man kan opbygge tillid på få minutter”, siger Frederik.

Inden Frederik startede i ILVA i Herlev, havde han aldrig haft med salg at gøre. I dag er det en af de opgaver i dagligdagen, han synes, er mest interessant – særligt alt det, der ligger bagved salget.

”Hvorfor er der nogen der kan sælge for 5 gange så meget som nogle andre på en måned? Det er jo de samme varer, vi har til rådighed og de samme værktøjer, vi bruger. Sådan noget synes jeg er rigtig spændende, og der kommer kommunikationsdelen af min uddannelse rigtig meget ind i det”.

Hvorfor skal man søge job hos ILVA?

Der er især ét punkt, hvor Frederik ser en unik fordel ved at arbejde hos ILVA; nemlig sammenholdet og den fælles interesse i at nå et bestemt mål som ét team.

”Vi skal have det godt, og vi skal have det godt som ét team. Der bliver altid sat tid af til, at vi kan gøre noget i butikken, der bringer os tættere sammen med hinanden. I ILVA har man forstået værdien i, at hvis vi lærer hinanden at kende, så står vi også bedre på mål for hinanden. Vi arbejder sammen på kryds og tværs og viser interesse for hinanden. Hvis jeg ringer ud til et andet bolighus og spørger om hjælp, så er de der med det samme. Der er sådan en følelse af sammenhold, fordi vi alle sammen bærer ILVA-skiltet”.

     

Du kan finde alle vores ledige stillinger ved at trykke her