Kurv
Kurv
Produkter: 33
Produkter:33
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 33

Oplev de (slid)stærke fordele ved spiseborde i laminat

Det er en fornøjelse at samle familie og venner omkring et måltid. Bagefter bærer spisebordet dog vidne om den hyggelige stund i form af madrester, vinpletter, og måske endda ridser fra tallerkener og glas, der har skurret mod overfladen.

Hvis du ønsker et spisebord, der er særligt velegnet til at modstå det slid, der opstår under et måltid, kan du overveje et laminatbord. Et spisebord med laminatplade er nemlig både et prisvenligt og slidstærkt valg. Her på siden finder du et stort udvalg af laminatspiseborde i mange former og farver; find blandt andet spiseborde i gråt, sort og hvidt laminat, såvel som både kantede og runde laminatspiseborde. Der er også rig mulighed for at udvide middagsselskabet med vores laminatspiseborde med udtræk.

Spisebord med nano- eller højtrykslaminat?

Laminatspiseborde findes i forskellige udtryk; lige fra ensfarvede bordplader i sort laminat til laminatbordplader med marmor-look. Men de findes også i forskellige udgaver: almindeligt laminat, højtrykslaminat og nanolaminat.

De fleste af vores spiseborde har en laminat- eller højtrykslaminatbordplade. Højtrykslaminat er mere slidstærkt end almindeligt, men begge er mere end velegnede til det slid, der opstår under måltider.

Nyeste skud på laminatstammen er nanolaminat. Overfladen er glattere end ved almindeligt laminat, som kan virke en anelse grovere at røre ved. Det skulle efter sigende være særlig modstandsdygtigt overfor ridser, hvilket gør det velegnet til for eksempel arbejdsborde, såsom skrivebordet. Det er dog også et dyrere alternativ til både almindelig og højtrykslaminat.

Hvem vælger et laminatspisebord?

Uanset om du vælger et spisebord i nano- højtryks- eller almindeligt laminat, så medfølger der en masse praktiske fordele. For laminatspiseborde findes i et hav af udtryk ligesom vores andre spiseborde; så skal det være en sort, grå eller hvid laminatbordplade? Skal det være med eller uden udtræk? Skal det være rundt eller kantet? Valget er dit.

Men hvem er det egentlig, der vælger en bordplade i laminat?

  • Alle der ønsker et spisebord med en slidstærk overflade; laminatplader kan nemlig klare lidt af hvert.
  • Alle der ikke gider tidskrævende rengøring; tør blot bordpladen af med en opvredet klud.
  • Alle der drømmer om et prisvenligt spisebord, da laminatbordplader er forholdsvist billige.

Vedligeholdelse og rengøring af laminatbordplader

Laminatbordplader behøver ikke særlig behandling, før du kan tage det i brug, og til daglig er det også nemt at rengøre. Derudover er det storset vedligeholdelsesfrit.

Hvis du har spildt meget farveholdige væsker eller madrester (for eksempel rødvin eller karry), anbefaler vi, at du tørrer det op med det samme, så det ikke misfarver overfladen. Men skulle du have overset en karryplet, så kan laminat heldigvis tåle de fleste rengøringsmidler. Du behøver derfor ikke at bekymre dig, selv hvis du drømmer om en hvid laminatbordplade. Vi har også plejemidler, der er særligt egnet til laminat.

Vi anbefaler også, at du anvender bordskånere under varme gryder. Så er din overflade nemlig godt beskyttet og holder i længere tid. Læs mere om rengøring af laminat i vores plejeguide.