Kurv
Kurv
Produkter: 103
Produkter:103
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 103

Dyrk den rustikke æstetik med spiseborde i træ

Det er vigtigt at vælge et spisebord, som du og dine nærmeste har lyst til at blive siddende ved time efter time. De rette spisebordsstole sørger for komforten, så du kan fokusere på æstetikken, når det kommer til spisebordet.

Rustikke spiseborde i træ passer godt ind i den skandinaviske indretning, hvor fokus er på naturlige materialer. Vi har både runde, lange, mørke og lyse træspiseborde, såvel som spiseborde i massivt træ og med finerplader, så der er noget for ethvert budget. Og mange af vores træspiseborde kommer naturligvis med udtræk, så du altid kan få plads til en ekstra gæst ved bordet.

Hvilken træsort skal du vælge til dit træspisebord?

Runde træborde passer godt ind i mindre hjem, og hvis der skal være god plads om bordet, så er det måske snarere et ovalt eller aflangt, du skal overveje. Du kan naturligvis også få runde spiseborde i træ med udtræk, så du selv kan vælge om der til daglig skal stå som et lille spisebord i træ eller et langt i din spisestue.

Men hvilken træsort skal du vælge?

  • Spisebord i eg: Hvis du er på udkig efter et spisebord i lyst træ, er et egetræsspisebord et oplagt valg, da det er en slidstærk træsort. Afhængig af dit budget kan du enten vælge et spisebord i massiv eg eller med en egetræsfinerplade. Du kan naturligvis også lade bordpladen være i massivt træ og vælge bordben i et andet materiale.

  • Spisebord i valnød: Er du til spiseborde i mørkt træ, så er en valnøddebordplade måske noget for dig. Hvis du ikke vil have, at det mørke træ dominerer for meget, kan du overveje at vælge en bordplade i træ og kombinere det med sorte ben.

  • Spisebord i teak: Et spisebord i teaktræ er endnu en oplagt mulighed til dig, der ønsker et mørkt og meget slidstærkt spisebord af træ. Vi har også et stort udvalg af havemøbler i teak.

Husk at passe på dit træbord

Træspiseborde fås med forskellige overfladebehandlinger, som sikrer at dit spisebord er modstandsdygtigt overfor fedt og pletter. Overfladebehandlingen påvirker dog også træets udseende. Så hvis du ønsker et sort eller hvidt spisebord i træ, er det overfladebehandlingen, du skal fokusere på.

Afhængig af overfladebehandlingen kan dit spisebord have brug for forskellig vedligeholdelse. Bliv klogere på det i denne guide til, hvordan du passer godt på dine træmøbler.