Kurv
Kurv
Produkter: 7
Produkter:7
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 7 af 7

Stort udvalg af spisebordssæt til 4 personer

Uanset om du bor på et lille kollegieværelse, en mindre lejlighed eller har masser af plads, så har de fleste af os brug for et spisebord. Og det er da heller ikke pladsen, det skal komme an på, for hos ILVA har vi nemlig spisebordssæt i mange forskellige størrelser.

Hvis du er på udkig efter et 4-personersspisebord, så er det ekstra nemt. Her på siden finder du et stort udvalg af spisebordssæt til 4 personer – og vi har noget for enhver smag.

Find spiseborde med 4 stole i forskellige størrelser og design

De fleste spisestuer er indrettet med et bord og 4 stole – og derfor er det også en populær kombination, når det kommer til spisebordssæt.

Blandt vores udvalg finder du blandt andet et udvalg af runde spiseborde med 4 stole, som ud over at passe godt ind i den moderne æstetik også er velegnede til mindre lejligheder, hvor hver en kvadratmeter tæller. Du kan også finde større borde med dertilhørende stole, både runde og firkantede, som egner sig godt til dig, der ønsker mere plads at stille maden på – såvel som til dig, der kun har brug for 4 pladser nu; men som ønsker muligheden for at supplere med flere stole, når behovet opstår.

Derudover fås de dertilhørende stole også i forskellige udtryk og materialer. Her er både bløde og moderne velourstole og klassiske stole i læder.

3 fordele ved at vælge bord og stole som sæt

  1. Meget for prisen: I de fleste tilfælde er det billigere at købe et samlet sæt, fremfor spiseborde og stole hver for sig. Hvis det skal være ekstra billigt, kan du også ofte finde spisebordssæt til 4 personer på tilbud.

  2. Spar tid: Når du vælger et spisebordssæt fra ILVA, så har vi gjort arbejdet med at sammensætte spisebord med 4 stole, der passer godt til, så du ikke behøver at bruge tid på det.

  3. Borde og stole passer sammen: Du får borde og stole, der passer sammen i både størrelse og design. Og eftersom at spisebordssæt til 4 personer er en populær kategori, finder du et stort udvalg af stilarter og design, så der er gode chancer for at finde et sæt, der falder i din smag – uanset om dine 4 stole skal være omkring et rundt bord, et firkantet, et i træ, eller et af de mange andre former, materialer og udtryk.