Kurv
Kurv

Sorte lædersofaer

Produkter: 32
Produkter:32
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 22 af 32

Find den perfekte sorte lædersofa til dit hjem

Ikke ét hjem er ens – men der er alligevel gode chancer for at finde en sort lædersofa, der passer til netop din indretning. Sorte lædersofaer findes nemlig i et utal af design og modeller, og hos ILVA har vi samlet dem alle her på siden, så du kan få et godt overblik over vores udvalg.

Så hvilken type er du ude efter?

Skal det være en 2- eller 3-personerssofa i sort læder? En stor u-sofa med plads til hele familien? Eller en sort lædersofa med chaiselong? Valget er dit – og der er rigeligt at vælge imellem.

3 sofaer i sort læder med plads til hele familien

Den sorte lædersofa er en klassiker uden lige, og derfor findes den naturligvis i mange forskellige modeller, så der er noget, der passer til enhver stil – og endnu vigtige, noget for enhver familie. Vores udvalg byder naturligvis på mindre modeller, herunder sorte lædersofaer til 2 og 3 personer, som du naturligvis kan sammensætte til at skabe så mange siddepladser, som du og din familie har brug for.

Herunder har vi dog samlet tre forslag til sorte lædersofaer, der giver masser af plads til familiehygge:

Sort lædersofa med chaiselong

Hvis du har en mindre stue, men stadig drømmer om at samle hele flokken omkring sofabordet, så er en sort lædersofa med chaiselong måske lige noget for dig. Chaiselongsofaen er også perfekt til dig, der drømmer om lidt ekstra plads til at smide benene op på, men helst ikke vil have en model, der fylder for meget i rummet.

Hjørnesofa i sort læder

Hjørnesofaen tilbyder masser af siddeplads, uden at optage for meget plads i stuen. Vores udvalg af sorte læderhjørnesofaer byder også på modeller med pufafslutning, som giver et åbent og elegant udtryk.

U-sofa i sort læder

U-sofaen er perfekt til dig, der altid gerne vil have plads til en ekstra. Her er der både god plads til tv-hygge med benene oppe, og den fungerer som det ultimative samlingssted for den store familie. Blandt vores udvalg er der gode chancer for at finde en u-sofa i sort læder.

3 tips til indretning med sorte lædersofaer

Sort læder er en af de mest anvendte materialer til sofaer. Det er nemlig et slidstærkt materiale, der er let at vedligeholde. Men bare fordi det er et praktisk valg, er det langt fra et kedeligt et. Her er 3 tips til at skabe en spændende indretning med udgangspunkt i den sorte lædersofa:

  1. Det rustikke udtryk: Kombiner den sorte lædersofa med lamper og et sidebord i metal. Lav en billedvæg i med grafiske plakater, og blød eventuelt udtrykket op med puder og en plaid i sofaen.

  2. Indret med sort og hvid: Det er ikke alle, der er lige begejstrede for farver, og heldigvis er der rig mulighed for at skabe en spændende og dynamisk indregningen med sort, hvid og grålige toner. Hvis du ikke er til farvespil, kan du nemlig i stedet lege med teksturer og materialer. Sammensæt for eksempel din sorte lædersofa med et skind og et ryatæppe på gulvet.

  3. Skab varme med gyldne farver: Sort er en neutral farve, som kan kombineres med stort set alle farver for at skabe det udtryk, du drømmer om. Hvis du er vild med varme farver og hyggestemning, foreslår vi, at du sammensætter din sorte lædersofa med boligtilbehør i kobberfarver og puder i rødlige nuancer.

Find også en sort lædersofa på tilbud

Den sorte lædersofa er en klassiker, der går igen i vores sortiment år efter år, og derfor er der også gode chancer for at finde den på tilbud. Det er for eksempel ofte muligt at finde både 2- og 3-personers sofaer i sort læder blandt vores sofatilbud.

Uanset om du er på tilbudsjagt eller ej, kan du dog altid være sikker på at få din sorte lædersofa til den bedste pris, når du handler hos os. Vi tilbyder nemlig prissikkerhed. Så kom endelig forbi et af vores bolighuse, og gå på opdagelse i vores udvalg.