Black Friday tilbud i ILVA

Hos ILVA hopper vi hvert år med på Black Friday-bølgen, så du kan nyde godt af de gode tilbud på alt til boligen. Og samtidig kan du også slippe for den stressende juleshopping, der skal ordnes i sidste sekund. På ILVA.dk kan du sidde derhjemme og shoppe i ro og mag, eller du kan besøge ét af vores bolighuse, hvor du altid finder de samme gode tilbud, som du kan se online.

Vi glæder os til at slå dørene op til en festlig dag med knivskarpe tilbudspriser, hvor vi skruer priserne på både møbler og tilbehør til hele hjemmet helt ned.

Hold dig opdateret her på siden, hvor du kan se hvilke gode tilbud netop DU kan få hos ILVA på denne vilde udsalgsdag.

Aktuelle tilbud

Tilbud til

Stuen

Tilbud til

Spisestuen

Tilbud til

Soveværelset

Tilbud på

Boligtilbehør

 • Online leveringspriser

  Boligtilbehør: fra 39,- Møbler: fra 349,-

 • Gratis levering til bolighus

  Køb dine varer online og få leveret gratis til dit bolighus

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus

 • Reklamationsret

  Vi giver dig 30 mdr til at reklamere over en vare

 • Prissikkerhed

  Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed

Black Friday hos ILVA

Black Friday er en af de største shoppingdage på året, og det vil vi hos ILVA gerne være med til at fejre - både på ILVA.dk og i vores bolighuse. Derfor vil du på denne dag kunne finde store besparelser på tusindvis af varer til boligen. Vi sørger for gode tilbud på alt til stuen, soveværelset, spisestuen, børneværelset, samt på en masse boligtilbehør! Det, du skal sørge for, er blot at holde dig opdateret! Det gør du ved at holde øje med siden her eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden - så vil du være blandt de første til at få tilsendt gode tilbud, rabatter samt information omkring Black Friday!

Hvornår er der Black Friday i 2020?

Black Friday stammer fra USA, og den årlige begivenhed finder altid sted fredagen efter Thanksgiving. Det betyder, at selve datoen ændrer sig for hvert år, og i 2020 falder Black Friday fredag d. 27. november 2020!

Cyber Monday

Mandagen efter Black Friday afholdes der Cyber Monday på ILVA.dk. Forskellen på de to tilbudsfester er, at Black Friday både foregår i alle vores bolighuse og online, hvor Cyber Monday hovedsageligt er en digital tilbudsfest på ILVA.dk.

Kan du ikke vente til Black Friday?

Hos ILVA kan vi ikke vente helt til Black Friday med at dele ud af de fantastiske tilbud - derfor kan du glæde dig over, at vi altid har gode tilbud på møbler og boligtilbehør. Du kan finde vores aktuelle tilbud i vores tilbudskatalog, hvor vi jævnligt samler vores bedste tilbud til dig!

Shop altid lækre møbler hos ILVA

Et godt tip til at forberede dig til Black Friday er at udse dig de møbler, eller det boligtilbehør, du mangler til boligen. Så ved du, hvad du skal købe på Black Friday. Rigtig mange vælger at købe julegaver på denne dag, derfor er det også en god idé at få indhentet ønske-listerne fra familie og venner, så du er 100% klar til at få det bedste ud af vores lækre Black Friday tilbud. Hos ILVA har vi møbler og boligtilbehør til hele boligen, herunder følgende kategorier:

Stue - Spisestue - Soveværelse - Senge - Boligtilbehør - Opbevaring - Lamper - Børn & Unge - Havemøbler

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vi vil så gerne hjælpe dig - både på ILVA.dk og i vores bolighuse. Vi sidder altid klar på vores chat, du er altid hjertelig velkommen til at ringe til os eller skrive til os lige her.

Ses vi til Black Friday 2020?

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Populære kategorier

 • Online leveringspriser

  Boligtilbehør: fra 39,- Møbler: fra 349,-

 • Gratis levering til bolighus

  Køb dine varer online og få leveret gratis til dit bolighus

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus

 • Reklamationsret

  Vi giver dig 30 mdr til at reklamere over en vare

 • Prissikkerhed

  Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed