Kurv
Kurv

Black Friday 2022 i ilva

Er du klar til årets største shopping dag? Vi glæder os til at slå dørene op fredag d. 25. november 2022, til en festlig dag med knivskarpe tilbudspriser, hvor vi skruer priserne på både møbler og tilbehør til hele hjemmet helt ned.

Hold dig opdateret her på siden, hvor du kan se hvilke gode tilbud netop DU kan få hos ILVA på denne vilde udsalgsdag.

Loading...

Black Friday hos ILVA

Hos ILVA hopper vi hvert år med på Black Friday-bølgen, på ILVA.dk kan du sidde derhjemme og shoppe i ro og mag, eller du kan besøge ét af vores bolighuse, hvor du altid finder de samme gode tilbud, som du kan finde online.

Black Friday er en af de største shoppingdage på året, og det vil vi hos ILVA gerne være med til at fejre - både på ILVA.dk og i vores bolighuse. Derfor vil du på denne dag kunne finde store besparelser på tusindvis af varer til boligen. Vi sørger for gode tilbud på alt til stuen, soveværelset, spisestuen, børneværelset, samt på en masse boligtilbehør! Det, du skal sørge for, er blot at holde dig opdateret! Det gør du ved at holde øje med siden her eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden - så vil du være blandt de første til at få tilsendt gode tilbud, rabatter samt information omkring Black Friday!

Hvornår er der Black Friday i 2022?

Black Friday stammer fra USA, og den årlige begivenhed finder altid sted fredagen efter Thanksgiving. Det betyder, at selve datoen ændrer sig for hvert år, og i 2022 falder Black Friday fredag d. 25. november 2022!

Cyber Monday

Mandagen efter Black Friday afholdes der Cyber Monday på ILVA.dk. Forskellen på de to tilbudsfester er, at Black Friday både foregår i alle vores bolighuse og online, hvor Cyber Monday hovedsageligt er en digital tilbudsfest på ILVA.dk.

Kan du ikke vente til Black Friday?

Hos ILVA kan vi ikke vente helt til Black Friday med at dele ud af de fantastiske tilbud - derfor kan du glæde dig over, at vi altid har gode tilbud på møbler og boligtilbehør. Du kan finde vores aktuelle tilbud i vores tilbudskatalog, hvor vi jævnligt samler vores bedste tilbud til dig!

Shop altid lækre møbler hos ILVA

Et godt tip til at forberede dig til Black Friday er at udse dig de møbler, eller det boligtilbehør, du mangler til boligen. Så ved du, hvad du skal købe på Black Friday. Rigtig mange vælger at købe julegaver på denne dag, derfor er det også en god idé at få indhentet ønskelisterne fra familie og venner, så du er 100% klar til at få det bedste ud af vores lækre Black Friday tilbud. 

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vi vil så gerne hjælpe dig - både på ILVA.dk og i vores bolighuse. Vi sidder altid klar på vores chat, du er altid hjertelig velkommen til at ringe til os eller skrive til os lige her.

Ses vi til Black Friday 2022?

Loading...