BLACK FRIDAY 2020 hos ILVA – spar op til 60% - alt er nedsat

Bolighusene holder åbent til kl. 20:00 og er klargjort til at sikre dig en tryg oplevelse, når du handler hos os – alle tilbuddene gælder også på ILVA.dk

Black Friday bliver til Black Weekend

SPAR op til 60% - alt er nedsat

ILVA holder Black Friday hele weekenden, og du sparer op til 60% - alt er nedsat. Bolighusene holder længe åben og er klargjort til at sikre dig en tryg oplevelse, når du handler hos os – alle tilbuddene gælder også på ILVA.dk.

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Black Friday hos ILVA

Hos ILVA hopper vi hvert år med på Black Friday-bølgen, på ILVA.dk kan du sidde derhjemme og shoppe i ro og mag, eller du kan besøge ét af vores bolighuse, hvor du altid finder de samme gode tilbud, som du kan finde online.

Black Friday er en af de største shoppingdage på året, og det vil vi hos ILVA gerne være med til at fejre - både på ILVA.dk og i vores bolighuse. Derfor vil du på denne dag kunne finde store besparelser på tusindvis af varer til boligen. Vi sørger for gode tilbud på alt til stuen, soveværelset, spisestuen, børneværelset, samt på en masse boligtilbehør! Det, du skal sørge for, er blot at holde dig opdateret! Det gør du ved at holde øje med siden her eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden - så vil du være blandt de første til at få tilsendt gode tilbud, rabatter samt information omkring Black Friday!

Hvornår er der Black Friday i 2020?

Black Friday stammer fra USA, og den årlige begivenhed finder altid sted fredagen efter Thanksgiving. Det betyder, at selve datoen ændrer sig for hvert år, og i 2020 falder Black Friday fredag d. 27. november 2020!

Cyber Monday

Mandagen efter Black Friday afholdes der Cyber Monday på ILVA.dk. Forskellen på de to tilbudsfester er, at Black Friday både foregår i alle vores bolighuse og online, hvor Cyber Monday hovedsageligt er en digital tilbudsfest på ILVA.dk.

Kan du ikke vente til Black Friday?

Hos ILVA kan vi ikke vente helt til Black Friday med at dele ud af de fantastiske tilbud - derfor kan du glæde dig over, at vi altid har gode tilbud på møbler og boligtilbehør. Du kan finde vores aktuelle tilbud i vores tilbudskatalog, hvor vi jævnligt samler vores bedste tilbud til dig!

Shop altid lækre møbler hos ILVA

Et godt tip til at forberede dig til Black Friday er at udse dig de møbler, eller det boligtilbehør, du mangler til boligen. Så ved du, hvad du skal købe på Black Friday. Rigtig mange vælger at købe julegaver på denne dag, derfor er det også en god idé at få indhentet ønske-listerne fra familie og venner, så du er 100% klar til at få det bedste ud af vores lækre Black Friday tilbud. Hos ILVA har vi møbler og boligtilbehør til hele boligen, herunder følgende kategorier:

Stue - Spisestue - Soveværelse - Senge - Boligtilbehør - Opbevaring - Lamper - Børn & Unge - Havemøbler

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vi vil så gerne hjælpe dig - både på ILVA.dk og i vores bolighuse. Vi sidder altid klar på vores chat, du er altid hjertelig velkommen til at ringe til os eller skrive til os lige her.

Ses vi til Black Friday 2020?

Populære kategorier

 • Leveringspriser

  Boligtilbehør: fra 39,-

  Møbler: fra 349,-*

  *Gratis ved køb over 3.000,-

 • Gratis levering

  Køb møbler for over 3.000,- og få leveret gratis til kantsten

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus

 • Attraktiv finansiering

  Betal over 10, 20 eller 50 mdr.

 • Prissikkerhed

  Vi matcher alle priser

  - både online og i vores bolighuse