Black Friday i ILVA

Fredag den 29. november fejrer vi Black Friday med en vild tilbudsfest i vores bolighuse og på ILVA.dk - og du er inviteret!

Få rabatten direkte i din indbakke

Vil du være med til at tyvstarte på Black Friday allerede fra den 18. november? Så tilmeld dig nyhedsbrevet herover og modtag de særlige Black Friday rabatter direkte i din indbakke!

Klar, parat, tyvstart!

Hos ILVA kan vi ikke vente helt til Black Friday med at dele ud af de fantastiske tilbud - derfor kan I allerede fra mandag den 18. november opnå fede rabatter, når I shopper hos os!

Melder du dig til vores Black Friday nyhedsbrev her, får du tilsendt fede Black Friday tilbud og rabatter, så du er klar til vores tyvstart og Black Friday-weekend.

*Rabatten gælder ikke FUND, Fast Pris og i forvejen nedsatte varer.

Shop hvor du vil - når du vil

På Black Friday vil der være gode tilbud at hente på alt til boligen. Find blandt andet fantastiske tilbud på møbler og tilbehør til stuen, spisestuen, soveværelset, børneværelset og meget mere. Du kan få fingrene i de gode tilbud både online og i alle vores bolighuse rundt om i landet.

Find dit nærmeste bolighus lige her.

Kan du ikke vente?

Tålmodighed er en dyd. Og for at gøre ventetiden til Black Friday lidt lettere, har vi samlet en masse gode tilbud, som du kan lure på, imens du venter.

Tilbud til stuen

Tilbud til spisestuen

Alle tilbud

Følg med på Facebook og Instagram

Følg med på Facebook og Instagram og hold dig opdateret på boliginspiration, gode tilbud og spændende konkurrencer. Måske det er her, du finder inspiration til dine Black Friday-indkøb?

Black Friday tilbud i ILVA

Hos ILVA hopper vi hvert år med på Black Friday-bølgen, så I kan spare gode penge på alt til boligen, men også slippe for den stressende juleshopping i sidste sekund. På ILVA.dk kan du sidde derhjemme og shoppe gode tilbud i ro og mag - du kan også besøge ét af vores bolighuse, hvor vi har de samme gode tilbud.

Vi glæder os til at slå dørene op til en dag med knivskarpe tilbudspriser, hvor du kan spare på møbler og tilbehør til hele hjemmet - både før og på selve Black Friday. Spar blandt andet på sofaer, senge, opbevaring og meget mere. Hold dig opdateret her på siden, hvor du kan se hvilke gode tilbud, netop DU kan få hos ILVA på denne vilde udsalgsdag.