Kurv
Kurv

10 bolignyheder til efteråret

Efterårets nyheder er landet hos ILVA - og selvom det er svært at vælge, har vi udvalgt 10 af vores trendfavoritter til efteråret.
Læs om sæsonens boligtrends, lær de 10 udvalgte bolignyheder at kende og find dem alle her.

Kramfors sofa

Kramfors er en rummelig flyder med en blød komfort og samtidigt et let og luftigt udtryk, der klæder et skandinavisk hjem. Kramfors fås både som almindelig 3-personers sofa og en XL-variant med ekstra længde. Dertil kan du også få en separat puf, der nemt kan flyttes rundt efter behov eller bruges som ekstra siddeplads.

Vera lænestol

Flet-trenden fortsætter ind i efteråret, og derfor byder den nye efterårskollektion også på flere flettede favoritter. Deriblandt Vera lænestolen, som er lavet i det dekorative papirflet med A-ben i massivt egetræ og en buet ryg, hvor du komfortabelt kan hvile ryggen.

Tilburg vase

Blå er sæsonens it-farve, og derfor er Tilburg vasen også én af vores favoritter. Glasvasen har et næsten meditativt mønster i koboltblå, som leder tankerne hen på havets bølger, og giver et moderne pift af farve i din indretning.

Bastia sengegavl

Nu kan du også få flet-trenden i soveværelset med den nye Bastia sengegavl, der er lavet i egetræ med papirflet, som bare udstråler klassisk, dansk design og passer perfekt i en lys og nordisk indretning.

Murcia tæppe

En af efterårets trends er tæpper med blikfang, der næsten fungerer som et kunstværk i indretningen med grafiske linjer, mønstre eller strukturer. Murcia er et oplagt bud på et tæppe, der omfavner sæsonens trend med sine afdæmpede farver, der brydes af det sorte grafiske mønster.

 

arboga spisebord

Sorte, kontrastrige møbler ser vi flere af denne sæson - og spisestuen er ingen undtagelse. Med Arboga får du et lille og minimalistisk spisebord, som har masser af karakter med søjlen i midten og rundede kanter. 

Kado reol

Et helt enkelt reolsystem er en tidløs, og ikke mindst praktisk, klassiker. Kado vægreolen fås i tre størrelser og er lavet i naturtræ, som giver et klassisk, skandinavisk udtryk i din stue, samtidig med at du får masser af hylder til opbevaring og udstilling af dine yndlingsvaser og andet nips.

Trieste sofabord

Natursten er fortsat en stor trend i indretningen, på grund af sin unikke karakter, hvor ikke én overflade er ens. Derfor har vi udvidet Trieste-serien med et sofabord og et sidebord, så du også kan få det dekorative travertin i stuen og et bord med et naturligt og unikt mønster, som kun du har.

vanda bordlampe

Med denne lille bordlampe, kan du nemt forny indretningen med tidens trends. Vanda fås i en fin himmelblå farve, som både bringer lidt liv i indretningen og blender fint ind med den lyse, nordiske indretning, eller som sart kontrast til en mørkere indretningsstil.

stretch spisbordsstol

Til efteråret har vi har lanceret Stretch spisebordsstolen i en helt sort variant, der virkelig understreger stolens enkle design og som klæder både et sort spisebord for et tone i tone udtryk, eller et som kontrast til et lyst, nordisk spisebord i træ.