Kurv
Kurv

5 tips til hyggelig indretning af dit sommerhus

Det er tid til fornyelse af indretningen i dit sommerhus, og vi har her samlet 5 tips til, hvordan du kan skabe et hyggeligt og behageligt miljø i dit sommerhus. Læs med og bliv inspireret til smukke detaljer og farverige møbler og tilbehør.

1. Skab et hygge-område

Sommerhuse er lig med hygge, og derfor er det selvfølgelig altid skønt med nogle "hygge-områder", hvor du kan slå benene op og have hyggelige stunder med din familie og venner. Et hygge-område kunne bl.a. været et hjørne i et rum med en dejlig lænestol og en standerlampe, så du kan sætte dig hen med en god bog og slappe af. Med bløde puder og plaider kan du også tilføje nogle farver og mønstre, så du kan skabe den helt perfekte sommerhus-stemning - uanset om det er sommer eller vinter.

2. Husk lamperne

Det er ikke altid, at solen skinner i Danmark, og derfor kan det gøre en stor forskel med en masse indendørslys i dit sommerhus. Skab også behagelige rum og stemning med lamper til de mørke dage og sene aftner og nyd tiden med familien. Når du tilbringer tid på terrassen om aftenen i sommerperioden, kan det stadig kræve en smule lys for at bidrage til den hyggelige sommerhusstemning, og her kan du med fordel anvende solcelle-lamper og og udendørslamper. Så kan det næsten ikke blive mere hyggeligt, vel?

3. Gode og indbydende værelser

Når dagen står på hæld er det rart at kunne søge ind i et indbydende soveværelse eller kammer, som giver tryghed og en dejlig nattesøvn. Man kommer langt med en god seng, men for at skabe den helt rigtige sommerhusstemning kan du sagtens tilføje en fin sengegavl, en masse puder og møbler til opbevaring af tøj og sko.

4. Et skønt indeklima med planter

Skab et behageligt indeklima med planter! Planter fås i mange afskygninger, størrelser og farver, og du kan nemt skabe et grønt og behageligt indendørsmiljø. Til dine planter kan du sagtens kombinere vaser, krukker og urtepotter, så din indretning får et pift af skønne og iøjnefaldende deltaljer.

5. Sofaen er samlingspunktet 

Der er ingen tvivl om, at vi tilbringer meget tid i sofaen, og dette gælder også i sommerhuset. For mange er det samlingspunktet for familien, da der her er plads til hygge og leg. For mange er en U-formet sofa en god løsning i sommerhuset, hvis I er mange i familien eller får gæster på besøg med børn. Alternativt kan I indrette stuen med flere 2- og 3 personers sofaer, så I ikke går ned på siddepladser.

Produkter, du kan tilføje til dit sommerhus

Vil du have ny inspiration til hjemmet?