Kurv
Kurv

Indret med 60’er-æstetik

Vi elsker at se tilbage, og vi elsker gamle traditioner og tilbageblik. Derfor byder vi velkommen til en møbelserie og en trend, der hylder de gode gamle 60’ere. Vi ser tilbage på de skønne møbeltraditioner fra det sprælske årti, hvor vi sætter fokus på tidens ikoniske farver, mønske strukturer og overflader.

Nogle indretningstrends går bare aldrig rigtigt af mode. Sådan er det med tilbageblik på tidligere dekader. Tiderne skifter, og i år kigger vi længselsfuldt tilbage på de skønne 60’ere. Dengang farverne var mørke og ikoniske, mønstrene slog igennem, og materialer og strukturer fik en helt ny opmærksomhed.

Men selvom vi elsker at kigge tilbage og hylde de tidligere årtier, så er vi alligevel ikke helt klar til at kaste os ud i en rendyrket 60’er-indretning. Vi nøjes med at stjæle nogle af de tendenser, vi synes, der karakteriserer 60’erne allerbedst, og som på en elegant og smuk måde passer ind i vores nuværende bolig og indretning.

3 smutveje til 60’er-fornemmelser

Den blå farve

Der er et eller andet over den blå farve og dens mange nuancer, der aldrig går af mode. Derfor er det også dén, vi har valgt at fremhæve fra 60’ernes skønne farvepalet. Så hvis du drømmer at få flere 60’er-vibes ind i din bolig, kan du roligt starte med de blå farver, der kendetegnede tidens trend, og som nemt passer ind i den moderne bolig i dag.

Det mørke træ

Jordfarverne fyldte meget i 60’ernes indretning. Både i form af tekstiler, men især også i form af mørkere træsorter. Derfor er det også ét af de elementer, der går igen, når vi skal indrette med en lille smule 60’er følelse.

De skiftende overflader

Glatte og ru, bløde og hårde – ja, overflader betyder faktisk en hel del, når du indretter dit hjem. Når du kombinerer flere forskellige slags overflader på tværs af dit interiør, så får boligen nemt et indbydende blikfang og et varmt udtryk.

Få 60'er-følelsen ind i dit hjem

Gå på opdagelse og find skønne fund til dit hjem