Kurv
Kurv

Indretningstrend: Træmøbler med dekorative detaljer

I 2023 indretter vi med materialerne i centrum, og det er især de naturlige materialer, der hitter i indretningen. Træmøbler med dekorative detaljer er derfor en af sæsonens trends, vi ikke kommer udenom. Få inspiration til at indrette med den naturlige boligtrend og udforsk de nye træmøbler til foråret 2023.

Naturlige materialer

Veldesignede træmøbler har altid været en klassisk og tidløs tilføjelse til indretningen - og i år er ingen undtagelse. I 2023 kaster vi kærligheden efter naturmaterialet træ i sin helt naturlige fremtoning, ufarvet og med knaster, mønstre og årer. Træet får lov til at stå i fokus med det varme og naturlige udtryk, det bringer ind i indretningen.

Dekorative detaljer

For at give modspil til træets naturlige udtryk, er der gjort ekstra meget ud af de dekorative detaljer. Du finder derfor blandt andet detaljer med papirsnor, flet i forskellige afskygninger, trælameller og fingertapsamlinger. På den måde bliver de enkle træmøbler til øjefaldende elementer i indretningen, som både er praktiske og dekorative.

Miks og match med træmøbler

Fordelen ved træmøblernes helt naturlige udtryk er, at du kan bruge dem i forskellige mange typer indretninger og sammensætte dem med lige det boligtilbehør, du foretrækker. Du kan gå all-in på naturlige materialer og den afdæmpede farveskala, eller du kan skabe spændende kontraster med sorte eller farverige detaljer.

Shop dekorative træmøbler