Kurv
Kurv

Indretningstrend: Plys og bløde tekstiler

I 2023 kaster vi vores kærlighed efter plys og bløde tekstiler. Det er en trend, der er kommet for at blive, for hvem kan ikke lide at indrette sig blødt med de plyssede tekstiler?

Hvorfor indrette med plys?

Når du indretter med plys, skaber du en indretning, der indbyder til hygge og komfortabel afslapning. Det bløde plysstof har en dragende effekt, og du kan næsten ikke lade være med at røre og lade dig synke ned i det. Den strukturerede og pelsede overflade taler til dine berøringssanser, hvilket kan give dig en følelse af velvære og tryghed. Nogle bløde puder eller en lille puf ved siden af sofaen, er en nem måde, hvorpå du kan indrette med plystrenden. 

Ro og elegance

Vores kollektion af møbler og boligtilbehør i de plyssede materialer er holdt i afdæmpede og naturlige farvenuancer. Det giver lidt ekstra elegance og æstetik til indretningen og udstråler ro og afslappethed, der giver dig lyst til at slappe helt af.

Skab kontraster

Ved at inddrage plys og andre bløde tekstiler i din indretning, får du skabt en kontrast til de mere hårde og stringente materialer, som træ og natursten, som oftest er mere fremtrædende i hjemmet. Med et blødt modspil, bløder du helhedsindtrykket op og skaber en bedre gennemgående harmoni. Dette kan gøres både ved at indrette med et større møbel, som en blød stol i plys eller en plyssofa, eller du kan bringe mindre elementer i spil, som bløde puder eller et blødt gulvtæppe.

Se her nogle af vores møbler og boligtilbehør i plys og andre bløde tekstiler. Du kan finde alt fra bløde lænestole og bløde sofaer til diskrete pyntepuder og puffer.

Mere inspiration