Kurv
Kurv

Skab ro i indretningen med meditative mønstre

Dette efterår skal boligindretningen bære præg af ro gennem meditative mønstre, former og strukturer. Inspirationskilden til dette stammer fra den japanske zen-have "Karesansui", hvor der laves mønstre i sand, der repræsenterer havets bølger. Lad dig her inspirere til at indføre mere ro i din indretning.

Tekstiler

Efterårets komme indbyder til hygge og samvær indendørs. Omgiv dig derfor med plaider og puder i disse fine mønstre, og nyd en rolig stund med en god bog eller din yndlingsfilm. Læg et tæppe under sofabordet, spisebordet og på soveværelset - dette er både rart at træde på, men hjælper også til at gøre akustikken, og dermed stemningen i rummet, mere rolig. 

Vaser

Vaser kan gøre en verden til forskel i din indretning. I sig selv fremstår de som flotte skulpturer, der sætter prikken over i'et, men de har selvfølgelig også en funktion. Og hvem holder ikke af at omgive sig med friske blomster? Senso Vasen har en yderst interessant struktur og mønster, der nok skal skabe blikfang i dit hjem, uden at larme for meget - husk på, det handler om ro.

Kunst

Udsmyk dine vægge med billeder, print og dekorationer i forskellige former og strukturer for at bryde med de glatte overflader. De monokrome farver og de forskellige strukturer bidrager til det rolige og afdæmpede udtryk, men giver samtidig et fint spil til dine vægge.

Belysning

De mørkere tider nærmer sig, og hyggebelysningen bliver aktuel igen. Her kan du også tage udgangspunkt i de beroligende mønstre, når du skal vælge lamper. Pearl Lampens glasskærme har detaljer, der leder tankerne hen på bølger i havet, og støtter fint op om at skabe ro i indretningen.