Kurv
Kurv

Jeres boligfavoritter

Hos ILVA har vi et bredt udvalg af møbler og indretning til hele boligen. Men der er nogle klare favoritter iblandt, som I har et ekstra godt øje til. Derfor har vi samlet de møbler, I er mest vilde med for tiden. Se alle jeres største boligfavoritter lige her.

Cleveland sofaen

Cleveland er en ægte sofa-klassiker og fortsat én af vores bestsellers - og det forstår vi godt. Her får du en sofa i et alsidigt design til en god pris. Cleveland sofaen findes i flere forskellige størrelser og farver, så der er én til ethvert hjem.

Norstrom modulsofaen

Norstrom er indbegrebet af en flydersofa, hvor man rigtig kan smide sig og slappe af. Det smarte ved Norstrom er, at sofaen består af moduler, som giver dig mulighed for at sammensætte din egen perfekte sofa til dit hjem. Du finder Norstrom i både stof og bonded læder. Besøg et bolighus for at se alle mulighederne med Norstrom.

Scott sofaen

Du kender måske Scott bedst med det cognacfarvede betræk i bonded læder. Men nu fås Scott-sofaen også i et væld af varianter med stofbetræk, så du kan finde en, der passer til dit hjem og behov, hvad end du har brug for en hjørnesofa, chaiselongsofa eller noget helt tredje.

Amigo bænken

Vi forstår godt, at Amigo er en af jeres boligfavoritter. Bænkens fine design i massivt egetræ med flettet sæde er så dekorativt og samtidig så enkelt, at bænken kan bruges overalt derhjemme. Det kan være i entréen, soveværelset eller stuen. Med den nye udvidelse til serien, kan du nu også få Amigo bænken i børnestørrelse.