Kurv
Kurv

Inspiration til din jul

Julen står for døren, og hvilken hyggelig tid vi går i møde. Julepynt, levende lys, god mad og indendørs hygge - kan du forestille dig det? Vi er i hvert fald klar til at skyde julen i gang, og derfor har vi samlet lidt inspiration til dig lige her, så du rigtig kan komme i julestemning.

Dekorér glas med vinduesmaling

Kan du huske vinduesmaling? Altså det vi brugte til at tegne på plastiklommer og herefter udsmykke vores vinduer med. Vi har fundet vinduesmalingen frem igen og brugt den til at dekorere glas med. Læs her, hvordan vi har gjort.

Print selv til- og fra-kort

Julen er en travl tid - sikkert også for dig. Vi har derfor gjort det lidt nemmere for dig at lave til- og fra-kort. Du behøver slet ikke at skulle ud af huset, du skal blot printe disse ud derhjemme. Find vores til- og fra-kort her.

Dæk et indbydende julebord

Julen bringer ofte gæster med sig, og er der noget mere tilfredsstillende end at byde folk til et veldækket bord? Processen kan i sig selv være med til at sætte gang i julestemningen. Bliv her inspireret af vores bud på, hvordan et julebord anno 2022 kan se ud. 

Kan du ikke få nok af julen?