Kurv
Kurv

Plads til det hele – sådan indretter du det lille hjem

Selvom hjemmet er småt, skal der naturligvis være plads til både at hygge og at være. Hvis hjemmet ikke har mange kvadratmeter, gælder det om at finde frem til de smarte løsninger og tænke kreativt. Måske skal du overveje et spisebord, der kan trækkes ud og forlænges med et snuptag. Og måske er en seng, der kan forvandles til en sofa, den perfekte løsning for dig. Se her, hvordan vi har indrettet et lille hjem fyldt med smarte løsninger.

Fra sofa til seng på få sekunder

En seng er nødvendig i ethvert hjem – uanset om det er stort eller småt. Og en sofa er som bekendt også ganske rar at have. Men hvad gør du, hvis du bor småt og kun har plads til ét af møblerne? Du vælger selvfølgelig en sovesofa, der opfylder begge behov. Sofa om dagen, seng om natten. Så skal du bare koncentrere dig om at slappe af i de behagelige omgivelser – uanset hvornår på døgnet du har behov for at koble af.

Spisebordet med udtræk

Med et lille hjem er det nødvendigt med et mindre spisebord. Men det behøver ikke betyde, at du ikke kan få gæster. Vælg et smart spisebord, der ikke fylder meget, men som giver dig muligheden for at slå det ud og invitere vennerne rundt om. For vi ved jo godt, at der engang imellem er behov for mere plads omkring spisebordet, når de gode hyggestunder skal nydes med venner og familie.

Den multifunktionelle puf

En puf er både praktisk og dekorativ at have stående derhjemme – og de fås i alverdens former og farver, så det er nemt at finde én, der passer til din indretning og stil. Du kan både bruge den som et alternativ til sofabordet, som hvilested til fødderne, når du slapper af i sofaen, og når sofaen er slået op som seng, kan puffen agere sengebord, eller du kan bruge den til opbevaring af måske bøger og blade. Kom selv på flere måder at bruge puffen eller klik på blogindlægget nedenfor..

God inspiration til dit hjem - lige her