Kurv
Kurv

Find den perfekte gave

Gaver skal gerne sprede glæde og god stemning. Derfor har vi samlet inspiration til gaver, så du kan glæde den eller de, som du har kær. Vi har inddelt gaveidéerne op efter forskellige interesser.

TIL DEM DER ELSKER AT DÆKKE OP

Kender du én, som elsker at gøre lidt ekstra ud af det og skabe en smuk bordopdækning til gæsterne? I så fald er det en god anledning til at give vedkommende en gave, der kan være med til at kreere et smukt spisebord. Det kan være gaver såsom skåle, tallerkner, bestik, krus, glas, fyrfadsstager, vaser eller dekorationsfade. Disse gaver vil helt sikkert blive taget imod med stor glæde hos dem der elsker at dække op.

Gaveidéer til dem der elsker et smuk bord

TIL DEM DER ELSKER AT HYGGE

De fleste elsker at hygge sig, men måske kender du én, som elsker det ekstra meget? Så vil vedkommende højest sandsynligt elske en gave, der emmer af hygge i form af en plaid, et par pyntepuder, en lampe, en krukke til sofabordet eller en fin lysestage. Med disse gaver vil dem, der elsker at hygge kunne få mange hyggelige timer i sofaen med TV-hygge eller rolige læsestunder.

Gaveidéer til dem der elsker sofahygge

TIL DEM DER ELSKER VELVÆRE

Mange har ofte en travl hverdag, hvor de glemmer eller ikke har tid til at gøre noget ekstra godt for sig selv. Trænger én du kender til selvforkælelse og velvære? En god gaveidé kunne være at lave en gavekurv, der inspirerer til at lave hjemmespa. En gavekurv med spa-stemning kan f.eks. indeholde en lækker håndsæbe, duftpinde, en scrub, en fin toilettaske, en lækker bademåtte, en fyrfadsstage eller et par håndklæder i fine farver.

Tip: Skriv nogle søde beskeder ned på små stykker af papir og læg dem i gavekurven. Et eksempel på en sød besked kunne være "du er smuk". Skriv ned netop dét, som du har lyst til at sige til, den du har kær. 

Gaveidéer til dem der trænger til at forkæle sig selv

TIL DEM DER ELSKER AT PYNTE OP

Du kender helt sikkert nogle, som bare elsker boligindretning og at pynte hjemmet op. Boligtilbehør til væggen og andet nips vil helt sikkert falde i god jord hos dem, der elsker at pynte op. Et bud på en pynte-gave kunne være små figurer, pynt til at hænge på grene, en smuk plakat, et spejle i en organisk form eller en opslagstavle til at hænge fotos og noter op på. Det kunne også være andet nips såsom en smuk vase og kunstige planter.

Gaveidéer til dem der elsker nips

Find mere inspiration til dit hjem