Kurv
Kurv

Sådan giver du spisestuen nyt liv - lynhurtigt

Forandring fryder. Men det er ikke altid, der er overskud til de helt store forandringer – hverken i pengepungen eller i kalenderen. Derfor kan det være rart med små tips til, hvordan du på en nem måde kan skabe forandring i din spisestue.

Lav en yndig gallerivæg

Med en gallerivæg kan du hurtigt give din spisestue personlighed. Vælg de plakater og billeder, der passer lige ind i din stil og din bolig og bryd med de ensfarvede vægge. Med en gallerivæg er mulighederne uendelige, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne. Hvis du vil give din spisestue et dynamisk udtryk, kan du krydre gallerivæggen med små spejle, hylder og væghængte lysestager.

Giv nyt liv til dine spisebordsstole

Hvis du ikke føler for at skifte dine nuværende spisebordsstole ud, kan du nemt give dem et nyt udtryk og et friskt pift med få midler. Et vidunderligt lammeskind giver både et nyt udtryk og giver samtidig komforten et nøk opad. Hvis du gerne vil have nogle friske farver ind i din spisestue, kan du også tilføje farverige puder eller plaider til spisebordsstolene.

Pynt op med grønne skønheder

De er én af tidens største trends – og vi er overbevist om, at dén trend er kommet for at blive. De grønne planter er en populær, nem og effektiv måde at give et rum nyt liv på. De findes i utallige forskellige varianter, og du skal blot vælge din favorit. Om du er til de levende af slagsen, eller du hellere vil gå med en kunstig model, kan du pakke den væk i en smuk krukke eller vase efter din smag.

Nips i lange baner

Med små nips og skønne detaljer kan du pynte op overalt. Og spisestuen er selvfølgelig ingen undtagelse. Lysestager, vaser, krukker og små figurer kan med ét forandre din spisestue. Med små nipsting kan du nemt give din spisestue nyt liv, der passer til resten af hjemmets indretning og din egen personlige stil.